Za istinske ljubitelje slasnih kolača, domaćeg kruha i izvornih riječkih proizvoda imamo dobre vijesti – Piko je stigao u Tower Centar!

Pri ulasku u Piko prodavaonicu, prvo što nam probudi osjetila je miris svježeg kruha i pekarskih proizvoda. Kroasani, krafne, hrskava peciva, Tonka svježe mlijeko te jogurti i mliječni proizvodi… Ponuda je mnogobrojna, a najvažnije od svega je što je svaki proizvod stvaran s ljubavlju i prema originalnoj recepturi naših baka i nona iz Primorskog kraja.

Prilikom proizvodnje koriste se prirodni sastojci, sa što manje aditiva i gotovih smjesa, a čime se postiže vrhunska kvaliteta i odličan okus. Za doručak, marendu ili brzinski ručak počastite se ukusnim svježim sendvičima u kojima je svaki sastojak pažljivo biran da stvori savršenu rapsodiju okusa. Ako se možda zaželite slastica , u piku će vas čekati sočni kolači i torte koje će vas s prvim zalogajem odmah vratiti u djetinjstvo. Osim pekarskih proizvoda, u Piku ćete naići na izvorne riječke proizvode, kao što je riječka tjestenina Paštaria ili Tonka mliječni proizvodi.

Ako želite da vam dom zamiriše na tradiciju i kvalitetu, posjetite novootvorenu Piko prodavaonicu u Tower Centru i uvjerite se u savršenstvo njihovih domaćih proizvoda.