Stilizirane modne kombinacije s modnih pista odavno su se preselile i u dječje ormare, a maštovitosti ne nedostaje ni kad je riječ o modnim dodacima. Nova Argentumova linija Kids Collection posvećena je djeci, a srebrne narukvice, naušnice i prstenje s raznobojnim motivima stavit će osmijeh na dječja lica, ali i razveseliti i one malo starije koji vole svoje outfite upotpuniti razigranim detaljima.

ZAIGRANOST BOJA I MOTIVA

Preslatki oblici i vesele boje, opis je nove kolekcije za djecu pa se tako u Argentumovoj ponudi nalaze motivi iz životinjskog svijeta kao što su slonić, hobotnica, leptir, patkica te uvijek nezaobilazna bubamara. Osim spomenutih, tu su motivi jagode, trešnje, djeteline, anđelčići, motori, auti i mnogi drugi neodoljivi oblici, idealni kao poklon - od rođendana pa do posebnih prigoda. 

Srebrni prsten 260 kn, srebrne naušnice 240 kn Argentum 

SIGURNO I NJEŽNO BUŠENJE UŠIJU

Želite djetetu kupiti naušnice iz nove Argentumove kolekcije, a nema probušene uši? Nema brige, u Argentum poslovnicama profesionalno i sigurno bušenje ušiju provodi se američkim Inverness instrumentom koji je izrazito tih i sterilan. Ljubazne i educirane djelatnice u Argentumu pružit će vam uslugu nakon koje će osmijeh krasiti lice vašeg djeteta, a vi ćete biti mirni i sigurni. Najhrabriji mališani dobit će diplomu za hrabrost kao uspomenu na taj posebni trenutak. 

Srebrne naušnice redovna cijena 220 kn Argentum