Kad je riječ o pronalaženju savršenog načina za provesti nezaboravno vrijeme s prijateljima, kuglanje uvijek dolazi na vrh popisa. Ova zabava ne samo da pruža priliku za smijeh, natjecateljski duh i timsku koordinaciju, već je i idealna aktivnost za uživanje u opuštenom druženju s ekipom.

Nije važno jeste li profesionalni igrač ili tek povremeni zaljubljenik u kuglanje, to je priliku za opuštanje i smijeh bez obzira na iskustvo. Osim što je zabavno, kuglanje je i aktivnost koja nije ovisna o vremenskim uvjetima. Ne morate brinuti o kiši, snijegu ili suncu - kuglanje je uvijek dostupno i prilagođava se svim sezonskim uvjetima. Zato je svake srijede od 18:00 h u Kooglani u Tower Centeru Rijeka zagarantirana zabava uz DJ-a i novi izazov za ekipu!

Srijedom, u naizgled regularno kooglanje, među bijele čunjeve ubacili su malog uljeza - crveni čunj.

Pozorno ga pratite jer kad se nađe na prednjoj poziciji, glazba staje i pažnja cijele Kooglane je na vašoj stazi. Skupite sav talent, izaberite sretnu kooglu i ne preskačite svoj mali ritual prije bacanja jer svaka pomoć je dobrodošla kada trebate pogoditi STRIKE!

Ako srušite sve čunjeve, vas i vašu ekipu na stazi časte kratkom cugom! Još slađe od toga je čast i slava koju nosite kući. Navratite, zabavi se uz DJ-a i okrijepi odličnom klopom. Prepolovi tjedan i osiguraj si dva vikenda.