Još jedan rođendanski party je iza nas, zbilja možemo reći da je Tower Center Rijeka i ove godine priredio spektakularan party za sve svoje divne posjetitelje. Svašta se ovog produženog vikenda izdogađalo, nekoliko predstava, radionica, cirkus… No, krenimo redom.

Četvrtak i petak posjetitelji Tower Center Rijeka mogli su osvojiti razne nagrade u zabavnoj kupoli ispunjenoj šarenim nagradnim balonima koji lete na sve strane. Podijeljeno je preko 600 nagrada.

Zabavna kupola ispunjena letećim balonima punim nagrada

Zabavna kupola privukla je mnoge posjetitelje Tower Centera

Predstava "Puni pansion” nije samo oduševila prepunu dvoranu CineStara, već je i Katarina Baban bila oduševljena riječkom publikom. “U nekoliko navrata jedva sam se suzdržala da ne puknem od smijeha i pridružim se publici. Toliko su se smijali da su i mene uspjeli nasmijati!” priznala nam je Katarina nakon predstave.

Predstava Puni pansion ispunila je cijelo gledalište CineStara

Izvrsna Katarina Baban u čak 21 ulozi tijekom predstave

Subota ujutro bila je rezervirana za mališane. Jutro je započelo uz veseli putujući cirkuski cabaret, uz predstavu „Triola la la“, koju izvodi Triko Cirkus Teatar

Da bi zabava protekla bezbrižno, bilo je potrebno osigurati fine zalogaje. U rođendanskoj kuhinji izrađivale su se najmaštovitije rođendanske torte od raznih materijala, ali i slastice koje su posjetitelji ukrašavati prema svojoj ideji i mašti. Posebno dobra atmosfera bila je kad je D.J. Bob Milan zapjevao "Sretan rođendan" i u jedan glas pridružila mu se publika.

D.J. Bob Milan 

Maskote MiniPolisa izmamile su osmjehe na dječja lica

Maskote Mini Polisa

Tower je ovaj vikend bio u znaku rođendanskog slavlja

Izradama kolačića veselili su se i maleni i veliki

Subotnju su večer mališani proveli uz Manuelu Svorcan i Bojana Jambrošića čiji je mjuzikl "Mi o vuku" oduševio sve prisutne, a izvođače su bili posebno zadovoljni interakcijom najmlađih koji su postali dio same predstave. Nakon predstave  Posebno dobra atmosfera bila je kad je Bojan Jambrošić zapjevao "Sretan rođendan" i u jedan glas pridružila mu se publika.

Manuela Svorcan i Bojana Jambrošić izvrsni u ulogama Crvenkapice i vuka 

Tražila se stolica više

Atraktivne štulašice mamile su pogled s visine.

Slatke hostese počastile su posjetitelje ukusnim pralinama

Nedjelja je bila rezervirana za interaktivni cirkus, gdje su djeca mogla naučiti raznorazne cirkuske vještine poput hodanja na lopti, žongliranja, vožnje akrobatskog bicikla uz pomoć stručnog vodstva. 

Interaktivni cirkus

Ivano se okušao u akrobacijama i pokazao izniman talent 

Ana je uživala u rođendanskom slavlju Towera

Vanja Pletikosa Crnić, voditeljica marketinga Tower Centera Rijeka, nije krila zadovoljstvo uspješnom proslavom: “Tower je 17. rođendan obilježio uz mnoge pogodnosti za malene i velike pa su tako posjetitelji mogli uživati u četiri dana popusta i duplih bodova na Tower Golden kartici, predstavi "Puni pansion" za odrasle i dvjema predstavama za mališane te mnoštvu radionica i animacija.”


Foto: Paola Miletić i Tower Center Rijeka

Video: Extravagant