Šarenilo boja, raznovrsnost uzoraka te puno razigranih, prozračnih materijala – tako bismo mogli opisati novu proljetno/ljetnu kolekciju. Topliji dani su napokon pred nama i vrijeme je da obnovimo garderobu, kako našu, tako i naših najmlađih.

Lepršave suknje i haljinice naizostavni su proljetni komadi za djevojčice, a uzorci, poput prugica, točkica i leptirića, svaki outfit će učiniti još veselijim. Tajice i hlače raznih motiva i boja oduševit će male princeze, a uz njih će odlično pristajati lepršave košulje te majice ukrašene zanimljivim detaljima. Lagane veste i moderne jaknice su kao stvorene za prohladna jutra i večeri.

@kik

@terranova

Dječaci će ovoga proljeća zablistati u majicama s upečatljivim, kul natpisima te modernim košuljama koje će ih, u kombinaciji s trapericama ili hlačama u boji, pretvoriti u prave frajere. Elegantni kompletići su savršen izbor za razne prigode, poput rođendana ili svečanosti. Ne zaboravite glavu vaših mališana zaštititi kul kapama ili šeširima s UV zaštitom, tako da bezbrižno mogu uživati u igri na suncu.  

ZA DJEVOJČICE

Baby Centar, 34,95 €

Mana, 6,99 €

Mana, 7,99 €

Mana, 14,99 €

Pepco, 6 €

Pepco, 6 €

L.C. Waikiki, 9,95 €

L.C. Waikiki, 12,95 €

ZA DJEČAKE

Reserved, 17,99 €

Reserved, 10,99 €

Pepco, 2,50 €

Pepco, 2,50 €

L.C Waikiki, 4,95 €

L.C Waikiki, 5,95 €

Terranova, 15,99 €

Terranova, 12,99 €

Terranova, 7,99 €

Mana, 3,99 €

Foto: Instagram, web stranice trgovina