Poslujući na 4 kontinenta u 58 zemalja, LC Waikiki kontinuirano raste u Hrvatskoj, brand je otvario svoju novu trgovinu u Rijeci nakon Zagreba, Splita i Vinkovaca.

LC Waikiki, jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih brendova, s preko 1200 trgovina u 58 zemalja svijeta na četiri kontinenta, konačno je otvario svoju prvu trgovinu u Rijeci, Tower Centru.

Tijekom prvog vikenda, od 16. do 18.6, povodom otvorenja prve trgovine, LC Waikiki odlučio je prve kupce razveseliti svojom prepoznatljivom 3+1 ponudom - najjeftiniji od četiri kupljena artikla, dobijete gratis.

LC Waikiki nastavljarasti u Hrvatskoj

Nakon velikog uspjeha u Zagrebu, Splitu i Vinkovcima, na red je došla i Rijeka. LC Waikiki je poznat kao brend koji svojim kupcima nudi više opcija u bojama i veličinama od svojih konkurenata. U svakom trenutku u trgovinama LC Waikiki možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove obitelji – od beba, preko tinejdžera, do žena i muškaraca. Uz njihovu liniju sportske odjeće, gotovo je nemoguće ući u njihovu trgovinu i izaći praznih ruku. Osim po širokom izboru, brend je poznat po najboljem omjeru cijene i kvalitete na tržištu, kao i po sniženjima i posebnim ponudama tijekom cijele godine.

Moto brenda je da svi zaslužuju odijevati se dobro, te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije za sve članove obitelji, i to po razumnim cijenama.

Radeći s timom dizajnera iz cijelog svijeta i koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, LC Waikiki stvara odjeću koja je moderna, ali i dostupna svima.

Foto: Novi list/Vedran Karuza