Sako je tradicionalno najslavniji komad muške odjeće. Centralni je dio svake muške garderobe, može se kombinirati u veliki broj oufita i prikladan je za skoro sve prilike. Savršen je izbor za imidž modernog muškarca sa stilom. Muški sakoi u ljetnoj kolekciji Varteks izrađeni su iz kvalitetih tkanina prirodnog porijekla: vune, pamuka i lana.

Sako možete kombinirati s gotovo svime, ali ključno je razmisliti o događaju na koji ćete ga nositi i odrediti razinu formalnosti. Za formalne događaje sako nosite uz par finih hlača, jednobojnu košulju i kravatu. Za manje formalne događaje, možete ga kombinirati s chino hlačaima ili trapericama uz majicu ili polo majicu.

VARTEKS, 1.014 KN

Pamučni sakoi odličan su izbor za casual outfite. Zahvaljujući laganoj tkanini lijepo stoje na tijelu čime se postiže opuštena, a opet promišljena estetika. Kombinacija sakoa s trapericama izvrsna je opcija za muškarce koji uživaju u smart casual stilu. Ako se dobro kombinira sako i T-shirt mogu djelovati jako elegantno.

VARTEKS, 1.014 KN


Volite stilske igre? Kombinirajte sako s bermudama. To je odlična ljetna kombinacija, koja je istovremeno ugodna i moderna. Laneni sakoi su prirodni i prozračni, što ih čini idealnim odabirom kada ljeti morate izgledati elegantno. Odlični su za sve casual i smart casual kombinacije. Dostupni su u raznim bojama zbog kojih sigurno nećete ostati neprimjećeni.


Varteks YOUNG linija namijenjena je mladima. Sakoi iz YOUNG linije, odličan su izbor za proslavu mature, krizme, odlazak u svatove, noćne izlaske, razgovore za posao i sve slične prilike u kojima vam je potreban moderan sako koji pruža najbolji omjer cijene i kvalitete.

VARTEKS, 1.014 KN
VARTEKS, 1.112 KN

Izvor: Varteks