Kapetan NK Rijeka Alexander Gorgon postao je model na jedan dan. I moramo reći, snašao se odlično. No, što o videu i modelingu misli Gorgon, ali i ostale pikanterije, saznali smo iz prve ruke.


Pozdrav, video smo vidjeli, reakcije su odlične, kakvi su tvoji dojmovi? 

Kao sportaši nemamo često priliku raditi ovakve stvari i to je jako zanimljivo iskustvo. Najzanimljiviji dio je taj da prvo odradiš fotografiranje, pa se snimaju neke kratke scene, a ne znaš kako će izgledati konačan proizvod. Vidio sam završni video i izgleda stvarno sjajno.

Kako opisuješ svoj stil i voliš li ići u shopping?

– Prije nego što sam bio oženjen i imao obitelj, znao sam ponekad obilaziti shopping centre i ne nužno kupovati, nego pratiti koji su neki najnoviji modni trendovi jer volim i pratim modu. Sada su se vremena promijenila, u shopping idemo uglavnom kada djeci treba nešto kupiti, ali ne previše. Zanima me moda, ali ne idem toliko često u shopping.

Sako, 1.975 kn. Hlače, 795 kn. Košulja, 449 kn. Prsluk, 525 kn. Maramica 119 kn. Kravata, 249 kn. Remen, 259 kn. Sve VARTEKS

Predmet bez kojeg ne izlaziš iz kuće?

– Iz kuće ne izlazim bez mobitela i recimo dizajnerskih cipela.

Što nikako ne voliš vidjeti na ženama, koji odjevni predmet?

– Preveliki pulover, to mi je najgore.

U Rijeci si već dugo, koje ti je omiljeno mjesto u gradu, gdje voliš otići?

– Kada provodim vrijeme u gradu najviše volim biti u luki, ima puno kafića gdje se može sjesti i opustiti i tamo je stvarno lijepo. Kada sjednem na kavu volim imati pogled na more. Puno vremena s obitelji provodim na šetnici u Kostreni.

Koje trgovine u Tower Centeru najčešće posjećuješ?

– Puno stvari kupujemo u Mulleru, posebice za djecu. Znamo posjetiti Elipso i ne smijem zaboraviti na Cinestar gdje se odemo opustiti.

Foto i video: Fabula, Filip Gržinić