„Za dobru vožnju trebate dobar auto, a za dobru spizu dobro posuđe“, riječi su Silvia Bajde, direktora jedinog lanca specijaliziranih dućana visokokvalitetnog posuđa u Hrvatskoj Lonci & Poklopci by Bajde koji je danas otvoren na trećem katu Tower Centra.

Dobra je to vijest za sve gurmane, jer riječ je o trgovini koja skriva pravo kuhinjsko blago. Ovdje je moguće pronaći sve što je potrebno za kvalitetno i zdravo pripremanje hrane, uz visoku kvalitetu izvornih materijala, funkcionalnost, dizajn, ekološku prihvatljivost, bez štetnih materijala... jer sve to  mora biti u jednom loncu, tanjuru, pekaču, woku ili klasičnoj tavi.

Osim bogate ponude, kupci ovdje posebno vole izvrstan omjer cijene i kvalitete u što su se uvjerili i poznati Riječani. Novootvorenu trgovinu u Tower centru posjetile su Nikolina Tomljanović, Ivona Maričić, Iva Matovina, Daria Grošić, Ester Gallo, Ivana Paris, ali i profesionalni chefovi Nenad Kukurin i David Skoko koji su samo potvrdili riječi s početka teksta. Kažu, bez kvalitetnog noža i posuđa, ali i pravog tanjura, nema kvalitetene gastro priče.


„Kuhanje je strast koja zahtjeva posvećenost i vještinu, a upravo respekt i ljubav prema hrani dijelimo s našim kupcima već niz godina na obostrano zadovoljstvo“, poručuju tako iz trgovine Lonci & Poklopci by Bajde u kojoj možete pronaći baš sve potrebno za kuhanje i serviranje raznolikih delicija.

Lonci & Poklopci by Bajde već su dobro poznati gurmanima diljem Hrvatske zahvaljujući trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli i Ljubljani. Uskoro se otvara i prvi dućan u Osijeku, a sada su dostupni i na drugoj riječkoj lokaciji - u Tower Centru!

„Jako smo zadovoljni, trgovina izgleda reprezentativno. Uvjereni smo da će nam domaćinstvo Tower centra, njegova izvrsna reputacija i sjajna lokacija, omogućiti još snažniju prisutnost u Rijeci i okolici, u kraju koji je oduvijek cijenio gastronomiju s bogatim okusima Mediterana. Veselimo se ovom početku u Tower Centru i svim našim kupcima otvaramo, ne samo vrata, nego i priliku da s užitkom podijelimo strast prema kuhanju i emociji obiteljskog i svakog drugog stola.“


Foto i tekst: Extravagant