Od ponedjeljka, 23.5. možete i u Tower Centeru uživati u shoppingu vrhunske odjeće renomiranog brenda U.S. Polo Assn. Riječ je o prepoznatljivom lifestyle brendu s više milijardi dolara vrijednim globalnim otiskom koji djeluje u 194 zemlje.

Dizajn je inspiriran polo sportom i njegovom tradicijom, a kolekcije predstavljaju naslijeđe brenda ispričane na najsuvremeniji i stilski način. U.S. Polo Assn nose ljubitelji sportske elegancije, ali i igrači i pratitelji jednog od najuzbudljivijih sportova na svijetu, polo sporta.

Trgovina sadrži najnoviju mušku i žensku sportsku kolekciju. Kupci će također doživjeti klasični suvremeni koncept dizajna trgovine, s koordiniranim kolažem boja i dizajnerskim dodirima koji dočaravaju autentičnu vezu između US Polo Assn. branda i polo sporta. Šarene polo majice bit će u središtu pozornosti, a klasične crvene, bijele i plave bit će istaknute među ostalim proljetno /ljetnim pastelnim bojama. Predstavit će se i kolekcija proljeće/ljeto 2022., koja je podijeljena u dvije kapsule (basic i fashion) s fokusom na važne sezonske trendove.

US Polo Assn. nudi odjeću za muškarce, žene i djecu, kao i modne dodatke i obuću u 194 zemlje širom svijeta. Peti najveći davatelj sportskih licenci na listi "150 najboljih svjetskih davatelja licence" časopisa License Global za 2020.

Svratite u novootvorenu trgovinu na 3 katu Tower Centera i uvjerite se sami u kvalitetnu ponudu.

US Polo Assn, 509 kn 

US Polo Assn, 1.059 kn 

US Polo Assn, 895 kn 

US Polo Assn, 319 kn 

US Polo Assn, 369 kn 

US Polo Assn, 629 kn 

US Polo Assn, 1.139 kn

US Polo Assn, 279 kn 

US Polo Assn, 839 kn 

US Polo Assn, 839 kn 

US Polo Assn, 1.479 kn 

US Polo Assn, 1.189 kn