Temperature su iz dana u dan sve niže stoga sve više posežemo u ormar po tople i mekane komade koji će nas grijati. Bez obzira na slojevito odijevanje ne trebamo zanemariti estetski dio, već trebamo biti kreativni u stvaranju atraktivnih modnih kombinacija.

Uz pomoć malih modnih trikova svaki stajling može postati zanimljiv. Stoga predlažemo da kombinirate različite krojeve, materijale i uzorke, a modni accessories pomoći će vam da jednu kombinaciju pretvorite u više različitih. Važno je da nosite modele koji vam pristaju i materijale u kojima se osjećate ugodno.

Fashion&Friends, 2.069 kn na sniženju 1.448,30 kn

Fashion&Friends, 2.499 kn

Fashion&Friends, 2.959 kn

Posebnu pozornost posvetite odabiru ključnih komada poput kaputa ili jakne. Dobar kaput uvijek je odlična investicija, a ove godine boja devine dlake je 'must have'. Ležerniji tipovi odabrat će kratku ili dugu jaknu koju također možete nositi u apsolutno svim mogućim prilikama. Kožnu jaknu možete nositi ispod toplijeg kaputa, a jednako tako i prsluk. Ako ste prava trendseterica tada birajte čupave bunde od umjetnog krzna u raznim bojama.


Fashion&Friends, 1.039 kn kn na sniženju 727,30 kn

Fashion&Friends, 949 kn na sniženju 664,30 kn

Fashion&Friends, 879 kn na sniženju 615,30 kn

Mjesec blagdanskih domjenaka je vrijeme kada volimo biti elegantni, stoga predlažemo haljine koje će istaknuti vašu ženstvenost. Crna haljina odjevni je klasik koji svaka žena treba imati u svojem ormaru. Nosiva je u svim prilikama, a uz nju možete kombinirati što god poželite. Birajte razne modele ovisno o vašem karakteru i prilikama za koje ćete ih odjenuti - od ultra otmjenih za večere, profinjenih za razne vrste prigoda ili casual modele za dnevni i večernji izlazak. Ako želite odmak od klasične crne tada birajte haljine u bojama ovisno o boji vaše puti.

Fashion&Friends, Guess Accessories 1.249 kn

Fashion&Friends, Guess Accessories 1.359 kn

Fashion&Friends, Guess Accessories 1.129 kn

Fashion&Friends, Guess Accessories 1.319 kn

Neovisno preferirate li čizme, gležnjače ili fashion buce, važno je da obuća bude udobna i da se u njoj osjećate dobro. To je uz estetiku najvažniji kriterij po kojem trebate birati obuću. Guess kolekcija nudi pregršt modela od kojih ćete se teško odlučiti samo za jedan. Ali kako je vrijeme darivanja, budite velikodušni prema sebi i darujte si poklon kakav ste zaslužili.   

Fashion&Friends, Guess Accessories 1.119 kn na sniženju 783,30 kn

Fashion&Friends, Guess Accessories 1.219 kn

Fashion&Friends, Guess Accessories 1.219 kn

Fashion&Friends, Guess Accessories1.099 kn

Međutim, kada govorimo o najvažnijem modnom dodatku za žene, tu pravila nema. Velike, srednje ili male, kožne ili eco-friendly, sa zakovicama, lancima ili monokromatske, svi znamo da jedna torba nikada nije dovoljna. I uvijek imajte na umu - iako osnovu u odjevnim kombinacijama i dalje čine crna, siva i bijela boja, hrabro birajte modne dodatke. Oni su ključ svakog outfita i nemojte se bojati odvažnih boja poput jarko plave ili narančaste koje će efektno naglasiti svaki outfit.

Guess