Kampanja Tower Centra Snažne zajedno okreće posljednji list i najavljuje zimske trendove i tople popuste.

Zima sve sigurnije napada svojom hladnoćom, a naš je zadatak da se obranimo najtoplijim i najmekšim trendovima. Baš kao što je Karolina Belinić, poznatija kao Karolina Riječka, obranila Rijeku 1813. godine. A upravo je ona središnja inspiracija ove kampanje. Hrabra i šarmantna žena koja je riskirala je svoj život za grad i ljude, a zahvaljujući svojim pregovaračkim sposobnostima postala je autentična riječka heroina, najpoznatiji lik riječke povijesti. 

Podsjećamo kako je kampanja Snažne zajedno snimana na autentičnim lokacijama u Rijeci koje nose ženska imena, u sklopu ideje osnaživanja žena koju je Tower Center Rijeka želio prenijeti u 2021. godini. Ideja za novu kampanju nastala je u Design & Marketing agency Fabula iz Rijeke, koja je željela da kampanja ne bude samo modno, već i društveno osviještena. 

Bunda, Mango 899,90 kn. Torbica, Aldo 580 kn

Kampanjom, koja je snimana na gatu koji nosi Karolininom ime, Tower vas poziva da budete heroine i heroji ove zime i blagdana. Da birate hrabro, a izgledate autentično. Da prošetate ponosni ulicama svoga grada, osvajajući srca vaših sugrađana. Prihvatite izazove i budite neustrašivi. 

A pohod može početi - gdje drugdje nego u omiljenom riječkom centru - Tower Center Rijeka. Prvi tjedan zimskog sezonskog sniženja jedva smo dočekali, a cijene snižene do 50% natjerat će vas na potpunu predaju. Od 27. prosinca, pa sve do kraja veljače, sve neostvarene želje postaju stvarnost, a sve potrebe ispunjene. Zaputite se u najbolji shopping, otkrijte nevjerojatne ponude i iskoristite pravi zamah zime. Hladnoća je zaledila i spustila cijene donoseći prilike koja se ne propuštaju. Ovosezonska sniženja ponudila su svašta, od aktualnih trendi komada, pa do klasika u koje se uvijek isplati investirati. Traperice, tenisice, kaputi, jakne, torbe, ma sve što je vam je potrebno sad možete kupiti po sniženim cijenama. I zato spas od zime pronađite u Tower Centru. Zavirite u šarmantnu ponudu, a svojim izborom, uđite u legendu.

Teddy coat, Mango 549,90 kn (prije 699,90 kn). Crna slip haljina, Mango 249,90 kn. Rukavice, Aldo 130 kn. Cipele, Aldo 670 kn. Naočale, Chloe Optika Anda  2.530 kn, uz kupnju spreja 30% popusta.