Šarenilo boja, raznovrsnost uzoraka te puno razigranih, prozračnih materijala – tako bismo mogli opisati novu proljetnu kolekciju. Topliji dani su napokon pred nama i vrijeme je da obnovimo garderobu, kako našu, tako i naših najmlađih.


Lepršave suknje i haljinice naizostavni su proljetni komadi za djevojčice, a uzorci, poput prugica, točkica i leptirića, svaki outfit će učiniti još veselijim. Tajice i hlače raznih motiva i boja oduševiti će male princeze, a uz njih će odlično pristajati lepršave košulje te majice ukrašene zanimljivim detaljima. Lagane veste i moderne jaknice su kao stvorene za prohladna jutra i večeri.


Beba Exclusive, tutica 139,00 kn. Haljina i bolero 395,00 kn

Dječaci će ovoga proljeća zablistati u majicama s upečatljivim, kul natpisima te modernim košuljama koje će ih, u kombinaciji s trapericama ili hlačama u boji, pretvoriti u prave frajere. Elegantni kompletići su savršen izbor za razne prigode, poput rođendana ili svečanosti. Ne zaboravite glavu vaših mališana zaštititi kul kapama ili šeširima s UV zaštitom, tako da bezbrižno mogu uživati u igri na suncu. Trgovine Tower Centra ispunile su svoje police šarenim i razigranim proljetnim komadima za najmlađe. Inspirirajte se našim prijedlozima u nastavku i pretvorite vašeg mališana u pravu malu modnu ikonu. 

Beba Exclusive vesta, 220,00 kn, košulja 179,00 kn
Beba Exclusive, majica 99 kn
Beba Exclusive, komplet 330 kn
NEXT, JAKNA189 KN
NEXT, 179 KN
NEXT, 119 KN
NEXT, 99 KN
BABY CENTER, 149,99 KN