Martin Garrix, svjetski poznati nizozemski DJ, glazbenik i producent, potpisao je ugovor s popularnim talijanskim brendom Replay. Prema ugovoru će biti Replay ambasador sljedeće tri godine, od srpnja 2023. do lipnja 2026, a dizajnirat će i ekskluzivnu capsule kolekciju.

Ova je suradnja u skladu sa strategijom Replaya koja je usmjerena na upravljanje strastima koje pokreću njegovu publiku, a to su glazba i sport. Iako je ovaj talijanski brend imao već nekoliko partnerstva u svijetu sporta i oblačio legendarne momčadi kao što su All Blacks, Ajax i Paris Saint German te sportaše poput Neymara Jr., Marca Verrattija i Usaina Bolta, suradnja s Martinom Garrixom je prva u glazbenom svijetu.

Izvršni direktor Fashion Box SpA, Matteo Sinigaglia, izjavio je: „Sretan sam što mogu poželjeti dobrodošlicu Martinu u Replay obitelj jer je on glazbeni genij i dragi prijatelj. Zajedno smo predani spajanju svjetova glazbe i trapera uz najcool partnerstvo.”

Martin Garrix dodao je: "Vrlo sam ponosan što sam novi Replay ambasador robne marke. Tim i ja se poznajemo već duže vrijeme i uvijek se osjećam kao kod kuće. Zajedno smo radili na uzbudljivim stvarima i veselimo se što ćemo ovo uskoro podijeliti sa svima.''

Foto: PR