Comma je njemački brend namjenjen ženama. Nastao je 1973. godine kada je počela prva borba žena za ulazak u profesionalni život. Comma brend predstavalja jaku ženu, borbenu ženu, ženu koja ne odustaje. Brend u sebi ima 2 linije: Comma i Casual identity.

Brend Comma je poznat modernom dizajnu, elegantnim krojevima i kvalitetnim materijalima, ali brend Comma je karakterističan po još nečem,on stavlja ženu na prvo mjesto, podržava žene u njihovim borbama i nije brend koji samo priča, već se njegovo zalaganje jasno vidi. Comma je posebna, kao što je svaka žena posebna, i to iznova pokazuju kroz kampanje. 

Novouređena trgovina nalazi se na 3. katu Tower Centera pored s.Oliver trgovine te se prostire na 97 m2. U Comma ponudi možete pronaći novu ljetnu kolekciju koju karakteriziraju crno bijele nijanse, koja će oduševiti ljubiteljice minimalizma i one željne sofisticiranosti. Kolekcija se može pohvaliti raznim komadima koje možete jednostavno kombinirati međusobno ili integrirati u svoju postojeću garderobu.

Osim nove kolekcije, sve ljubitelje mode i shoppinga oduševit će i sniženje koje je u Comma trgovinama počelo 1. srpnja!