Bez obzira jeste li već majstor modnih trendova ili ih tek istražujete i tražite vlastiti stil, uvjeravamo vas da ova jesen donosi mnoge izvanredne modne prilike za sve muškarce koji cijene udobnost i stil.

Muškarci po modnoj osviještenosti nimalo ne zaostaju za ženama, stoga su se u Massu pobrinuli pojačati i proširiti ponudu muške obuće za jesen i zimu najpriznatijim brendovima kao što su Boss, Hugo, Liu Jo , On Cloud, Tommy Hilfiger, Gant, Bugatti i Calvin Klein.

Ako preferirate sportski izgled, tenisice s visokim potplatima su odličan izbor za jesenske dane. Kombinirajte ih s trapericama i puloverom za opušten, ali moderan izgled. Dok su klasične kožne cipele odličan izbor za jesenje dane. Osim što štite od hladnoće, ove cipele dodaju dašak sofisticiranosti i lako se kombiniraju s raznim jesenskim outfitima.

U Mass trgovini u Tower Centeru Rijeka pronaći ćete must-have jesenskim cipele za muškarce, koraci će vam biti ne samo udobni nego i iznimno stilski. Iskoristite bogatstvo boja i tekstura koje jesen donosi, stvarajući kombinacije koje odražavaju vašu jedinstvenu modnu viziju.