Na spomen Bossa, prvo nam pred oči dolazi slika kamena temeljca brenda – salivenih odijela besprijekornih krojeva. Dok je neupitno da muškarac u svojem modnom arsenalu treba imati fino odijelo, današnji pojam suvremenog i pritom modno osviještenog muškarca ipak ne čini (samo) odijelo.

Pomnim izborom odgovarajućih komada koji su jednako neodoljivi koliko i udobni moguće je kreirati sofisticirani image koji itekako može parirati onom formalnom, no na jedan ležerniji i moderniji način.

S nakanom pružanja proizvoda koji će krojiti upravo takvu viziju stvoren je i Boss, subdivizija brenda Hugo Boss, koji se u Gradu koji teče smjestio na drugom katu Tower Centra.

Boss je poznat primarno po fuziji modernog dizajna i sofisticirane estetike, dok kvaliteta ostaje glavnim imperativom. Tako će svi oni koji preferiraju u ormaru imati nekoliko the komada, bezvremenskih i profinjenih, pri posjetu Bossu definitivno to i pronaći.

Posjetivši trgovinu u Rijeci, već pri prvom pogledu na interijer – koji kao i odjeća, prati estetsku liniju klasično-moderne elegancije i profinjenosti – odabrali smo tri kombinacije u kojima će se pronaći svaki muškarac. Kroz odabir prigodnih kombinacije pružile smo našem fotografu Mateu Levaku pravu stilsku transformaciju!

Ležerno, business casual ili sportsko – zašto ne biti boss u svakom trenutku?

Ležerni look

Zemljani tonovi nepogrešivi su odabir u vidu profinjenih outfita, a za ležerni look odabrali smo klasike koji se i van gabarita ovog looka mogu kombinirati i nositi na bezbroj načina. Radi se dakako o smeđoj kožnoj jakni koja je idealna za prijelazno razdoblje.

Uz istu smo kombinirali ‘bijelu bazu’, a smeđe kožne tenisice dodale su taman potrebnu notu opuštenosti u kombinaciju.

Kod neutralnih nijansi poput bijele, bež i smeđe, dodana vrijednost je upravo svestranost, tako da te klasične komade možete nositi u različitim prilikama, no ono najvažnije, imati u ormaru komade koji su trajni i koji će uvijek pristajati kao krojeni za vas.

Isto tako, ovoj na prvi pogled ograničenoj paleti boja adut je nenaglašena elegancija, odraz istinske stilske snage, što je idejna nit koju ovaj brend njeguje od samih svojih početaka.

Business casual look

Brojna poslovna okruženja danas nisu u toliko striktnoj mjeri vezana uz mandat klasičnih odijela, već je moda pošla tokom poslovne ležernosti. Za ovu kombinaciju izdvojili smo komade u bijeloj i tamnoplavoj boji koji se idealno nadopunjuju i stvaraju ravnotežu profesionalnog i opuštenog izgleda.

U Boss krojevima ne ide ispod razine besprijekornosti, u što smo se uvjerili na krojeve i samu kvalitetu tkanine.

Dok bijela košulja dodatno nadopunjuje bogatu plavu kod hlača te zajedno evociraju poslovni look, tu ‘poslovnu oštrinu’ lagano razbija par bijelih tenisica i džemper.

Ovakva kombinacija idealna je za razne profesionalne prilike, a koliko ju želite uzdići u business visine ili spustiti u sferu svakodnevnog outfita posve je na vama.

Poanta je ponovno u svestranosti kombinacije što samo pokazuje koliko dobro pogođena kombinacija može biti elegantna i prikladna.

Sportski look

Crna sportska kombinacija epitom je za stilsku funkcionalnost. Ima nešto u monokromatskim kombinacijama što odašilje besprijekornom estetikom, a s njima gotovo pa nema pogreške.

Za sportski look igrali smo na sigurno i složili kombinaciju koja je posve jednostavna, u čemu i leži njena čar. Boss njeguje ideju čistih linija i minimalističkog dizajna, što je i glavni as ovog outfita.

All black sportski look sastavili smo od majice, donjeg dijela trenerke, tenisica i prsluka koji ide u korak sa suvremenom atletskom estetikom. Šlag na ovoj sportskoj torti bila je šilterica koja je zaokružila čitavu kombinaciju.

Bez obzira jeste li u potrazi za jednim pravim komadom odjeće ili pak cijelom kombinacijom, posjetite Boss i počastite se odjevnim komadom koji će trajati, a u kojem ćete se osjećati u korak sa vremenom – Be Your Own BOSS.

__

Fotografije snimio: Mateo Levak

Model: Mateo Levak

Snimateljica videa: Lucija Sučić

Kreativno vodstvo: Sanda Milinković