Ima neka tajna veza između ljeta, sunca, mora i knjige. Odlazak na godišnji odmor uvijek je povezan s knjigama koje tijekom godine ne stignemo pročitati, pa ih spremamo na listu želja. I ovaj tjedan nastavljamo s preporukama, a riječ je o knjigama  koje će vam pomoći u postizanju vlastitih ciljeva te pronalasku sreće i ispunjenja.

ROBIN SHARMA, Redovnik koji je prodao svoj Ferrari

Hoću knjigu, 129 kn

Ova nadahnjujuća priča usmjerena je ka otkrivanju vaše hrabrosti, ravnoteži, obilju i radosti. Ovo odlično osmišljeno djelo donosi iznimnu priču o Julianu Mantleu, odvjetniku prisiljenom na suočavanje s duhovnom krizom svojega neuravnoteženog života. Odiseja u prastaru kulturu iz temelja mijenja njegov život jer Julian ondje otkriva djelotvorne, mudre i praktične spoznaje koje ga poučavaju: misliti radosne misli, slijediti vlastitu životnu misiju i poziv, razvijati samodisciplinu i postupati hrabro, cijeniti vrijeme kao svoju najvažniju imovinu, njegovati odnose, te živjeti potpuno iz dana u dan. 

ROBIN SHARMA, Svetac, surfer i direktorica

Hoću knjigu, 129 kn

Na stranicama ove iznimne knjige otkrit ćete praktičan i djelotvoran način preoblikovanja života i ostvarenja onoga što je najbolje u vama. Knjiga Svetac, surfer i direktorica, napisana kao zanimljiva i dirljiva priča, dojmljiv je spoj duboke mudrosti i praktičnih životnih pouka koje će vam pomoći otkriti vlastitu sudbinu, živjeti svoju najvišu istinu i pronaći neprolaznu sreću za kojom ste tragali. 


Foto: Pexel, Hoću knjigu