Ovaj put smo odlučili dodati malo uzbuđenja na vašu policu s knjigama, odabrali smo dvije triler knjige u Hoću knjigu. Uživat ćete u napetim zapletima i teško da ćete ih pustiti iz ruku do samog kraja. Ovi psihološki trileri izvrsno su društvo na plaži ili bazenu.


Jorn Lier Horst, Thomas Enger ODBROJAVANJE

Hoću knjigu, 129 kn

Poznatoj sportašici, koja je upravo objavila intrigantnu biografiju, gubi se svaki trag. Nije jedina... Kad se počnu nizati ubojstva, policijskom inspektoru Alexanderu Blixu jasno je da je slučaj složeniji nego što se čini, i da nemaju posla s običnim ubojicom. Tko je slijedeći? Novinarka Emma Ramm, koja se inače bavi slavnima, spletom okolnosti postane dijelom krvave slagalice. Ubojica je sve maštovitiji... Gdje je kraj? Žrtve se nižu, jedna za drugom. Hoće li neuhvatljivi psihopat stati na jedinici? Ili krvava brojalica završava nulom? I tko će biti posljednja žrtva? 


Dean Koontz, OČI TAME

Hoću knjigu, 129 kn

Potraga majke za istinom o sinu prerasta u dramatično putovanje i otkriva zastrašujuću tajnu koja može promijeniti svijet. Tina Evans u nesreći je izgubila mališana, jedinca Dannyja. No, godinu dana kasnije, na ploči u njegovoj sobi ukaže se poruka: Nisam mrtav. Netko je pokušava uznemiriti? Ili je riječ o nečem puno zlokobnijem? Potraga za odgovorom tjera Tinu iz blještavila Las Vegasa, preko užarene pustinje, sve do ledenih planina Sierra Nevade. I dok se duboko zakopana istina pokušava probiti na površinu, čovječanstvo je suočeno s neviđenom prijetnjom. Toliko tajnom da se ona mora čuvati po cijenu bilo kojeg života - bilo kojeg muškarca, bilo koje žene… Ili bilo kojeg djeteta.