Krenula je sezona partyja, a dobro znamo da su poslovni domjenci i tulumi uvijek dobra prigoda da zabljesnemo uz jedan klasičan i bezvremenski dodatak - crveni ruž. Ovaj dragulj u svijetu ljepote u blagdansko vrijeme postaje ultimativni must-have proizvod, dodajući eleganciju svakom izgledu.

Crveni ruž je sinonim za klasičnu eleganciju koja nikada ne izlazi iz mode. Bez obzira na to jeste li ljubitelj klasičnog crvenog, vatrenog narančastog ili dubokog bordoa, crveni ruž nudi širok spektar nijansi prilagođenih različitim tonovima kože. To znači da svatko može pronaći savršenu nijansu koja će istaknuti njihovu prirodnu ljepotu.

Bilo da birate klasičan crveni ruž za božićnu večeru ili vatrenu narančastu nijansu za doček Nove godine, ova boja unosi toplinu i radost u svaki trenutak. Ipak, kako biste postigli besprijekoran izgled, preporučljivo je koristiti olovku za usne kako biste definirali konture i spriječili razmazivanje boje. Također, odaberite dugotrajnu formulu kako biste zadržali besprijekoran izgled tijekom cijelog blagdanskog slavlja.

S crvenim ružem kao neizostavnim beauty proizvodom ovih blagdana, unesite dozu strasti, elegancije i samopouzdanja u svoj izgled. Ne zaboravite blistati i šarmirati svaki trenutak blagdanske sezone uz ovaj klasični favorit ljepote. U Tower Centeru Rijeka nudi se zbilja velik izbor crvenih ruževa, a mi smo izdvojili nekoliko najpopularnijih.

Douglas, Estee Lauder 61,59 € 

Douglas, Lancome 45,99 €

Muller, Sislay 50,73 € (382,23 kn)

Muller, 

DM, Max Factor 15,10 € (116,78 kn)

DM, Loreal 12,20 € (91,92 kn)

Foto: Canva, Pexels, web str proizvođača i trgovina