Predstavljamo četiri Springfield trenda za jesen koja se lako kombiniraju. Nosit će se komadi inspirirani američkim vintage stilom poput komotnih traperica pa sve do ultimativnog t-shirta pod utjecajem glazbe i filma.

NOVI VINTAGE STIL

Američki stil ove sezone dolazi u hlačama od samta ili traper košulja. Bomber jakne od brušene kože, parke u khaki boji te jakne s ovčjim krznom ove jeseni nosit će se na razne načine i kombinirati se s paletama plave i zelene boje s kontrastnim narančastim i crvenim tonovima. Svrha je postići ležeran, komotan i voluminozan look.

SPRINGFIELD

GRAFIČKI T-SHIRT

Serija Zvjezdane staze, film Batman i grupa KISS samo su neki od motiva koje ćemo pronaći na Springfield majicama ove jeseni. Zahvaljujući raznovrsnoj paleti printeva lako će se postići individualan stil.

SPRINGFIELD

STUDENTSKI STIL

Funkcionalnost i sport glavna su obilježja studentske atmosfere. Majice živopisnih boja i teksturiranih uzoraka, retro tenisice te komotne traperice savršeno opisuju studentski look koji se odlično uklapa uz udoban i urban duh Springfielda.

SPRINGFIELD

KARIRANE KOŠULJE

Svestrane, moderne košulje ključan su komad svake sezone. Od ‘štreberskog’ outfita pa sve do urbanog stila koji uključuje traperice i košulje, razne kombinacije odgovaraju različitim prigodama. Ove jeseni plava, zelena i narančasta kreiraju savršen mix.

Foto: Springfield