U predivno uređenom prostoru, na trećem katu Tower Centra, svoja vrata otvorila je najpopularnija Hrvatska destilerija – Aura.

AURA PROIZVODI d.o.o. obiteljska je destilerija koja proizvodi ekskluzivne tradicionalne proizvode rakije, likere i džinove te džemove od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu daleko od cesta i naselja. 

Njihov asortiman, koji možete sada naći u Tower Centru, čine neodoljivi džemovi od maslačka, kupine, maline, borovnice, smokve, šljive, rakije od kadulje, rogača, masline i badema, drijena, latica ruža, divlje kruške, divlje jabuke, peperminta, šljive, gorkog pelina, divljeg voća, suhe smokve, a u ponudi su i neizostavne rakije biska, medenica, travarica, bianca i moscato. Baza svih rakija je domaća kuhana rakija od dropa, kruške ili jabuke. Rakije odležavaju do tri godine, pola godine na maceraciji, nakon čega se talože i pretaču kroz sljedeće dvije i pol godine i do šest puta kako bi prirodnim putem izgubile talog. 

Destilerija Aura

Destilerija Aura

Neizostavna je i Biska extra, jedinstvena na tržištu, proizvedena od pomno biranih listova bijele imele, ubrane isključivo sa stabla jabuke, koji se pola godine namaču u rakiji komovici, kao i rakija Millefrutti barrique – destilat polugodišnjeg maceriranog divljeg voća, dva puta destiliran te odležan tri godine u bariknim bačvama. 

Posebno mjesto u ponudi je svima omiljen Teranino s kojim su prvi registrirani proizvođači teranina u Hrvatskoj. A koliko je okus Aura teranina zamaman dokazuje i pregršt zlatnih medalja sa svih relevantnih svjetskih natjecanja.

Njihov Gin Karbun spravljen od žitnog destilata, borovice te 20 začina koji prolazi filtraciju kroz aktivni ugljen te ga nudi kao važnu komponentu kod posluživanja, a inspiriran je snagom posljednjih karbunara s Ćićarije, područja na kojem rastu isključivo prirodni sastojci, ključni za nastanak Gina Karbuna. A u ponudi su i dvije inačice Gina Karbuna – Gin Karbun Sea limited edition s dodatkom borovih iglica, te Gin Karbun Navy Strength koji očarava svojom iznimnom snagom s postotkom alkohola od 58,5%.

U ponudi su i novi proizvodi, osvježavajući Limoncello i Orancello, Fernet Amaro 78 koji se proizvodi od čak 78 sastojaka te prvi hrvatski aperitivo Aura Aperitivo Ora d’Oro.

"Cijela naša obitelj ulaže puno rada i ljubavi u stvaranje svakog Aura proizvoda što posebno naglašava i naš slogan kojega istinski živimo “Rukom ubrano, s ljubavlju pripremljeno” poručuju iz Aura destilerije. 

Destilerija Aura

Destilerija Aura

Destilerija Aura

Destilerija Aura

Destilerija Aura

Destilerija Aura