Dokazano je, od strane pedagoga i učitelja, da djeca najbolje uče kroz igru, još kad se u igru uključe LEGO kockice i ekipa iz Edukida, igra s legićima u kombinaciji s dječjom prirodnom znatiželjom dovodi do eksplozije kreativnosti i brzih razvoja talenata. I sve to u dobroj atmosferi i s puno puno zabave.

A puno dobre zabave bit će u Tower Centru u četvrtak 14. ožujka 2024. kad u posjet stižu certificirane Edukido instruktorice i bezbroj „legića“, ljubitelji kultnih kockica moći će uživati u dvije radionice.

„Pričam ti priču“, namijenjenu osnovnoškolskoj djeci u trajanju od 60 minuta. Što je zajedničko bajci i priči? Tko ih stvara? Zašto glave naših mini-figura imaju značajan utjecaj na sadržaj priče? Tijekom radionice djeca uče o temama: priča - uvod - razvoj – završetak - lik - pripovijest, a sve uz Lego kockice, figurice i puuuno mašte. 

Djeca će se zabaviti “ulazeći” u različite uloge - autora (smišljanje priča), graditelja (građenje svakog dijela priče u skupinama), glumca / gledatelja (prezentiranje stvorene priče), a sve uz veselje i igru. Prijave za radionicu nisu potrebne, a radionica se održava u dva termina 17.00 -18.00 sati i 18.30 – 19.30 sati. Broj djece po radionici je ograničen na 25 sudionika, zbog kvalitete rada i igre. Radionice se održavaju na drugom katu preko puta trgovine Ciciban.


Za ljubitelji LEGO kockica, pripremili smo kreativni nagradni natječaj. Pokažite nam svoju kreativnost i osvojite LEGO setove koje nam je osigurao Muller! Za sudjelovanje je potrebno objaviti fotografiju svojih LEGO kreacija na službenoj Facebook stranici Tower Centra Rijeka od ponedjeljka, 11.3.2024. do četvrtka, 14.3.2024. Tražimo tri sretna dobitnika po izboru žirija koji će osvojiti LEGO setove: Lego City - Detektivske misije vodene policije, Lego Marvel - Attack on New Asgard Napad na Novi Asgard i Lego City - Svemirski građevinski robot. Dobitnici će biti objavljeni u četvrtak, 14.3.2024. u 12.00 sati, a nagrade se preuzimaju osobno na našem Info pultu na 4. katu u roku od 14 dana od proglašenja dobitnika.

Za sve one koji ne osvoje nagradu, također imamo jako dobre vijesti. U četvrtak 14.3.2024. moći ćete iskoristiti 20% popusta na LEGO asortiman u Mueller poslovnici na 5. katu uz kupnju veću od 5,00 €.