Valentinovo je sve bliže i bliže i vjerojatno već naveliko planirate na koji ćete način provesti taj dan s voljenom osobom.. Iako bismo ljubav trebali slaviti čitave godine, na Dan zaljubljenih sve se čini nekako posebnije i emotivnije, zbog čega jedva čekamo provesti vrijeme s voljenom osobom. Nevažno je li riječ o dečku, najboljoj prijateljici ili članu obitelji, smisao Valentinova je podijeliti ljubav sa svojim najdražima. Sve što vam je potrebno da biste taj dan proslavili na najljepši način čeka vas u Tower Centeru. 

Za početak, uputite se u Interspar i razveselite dragu osobu bombonijerom, omiljenom čokoladom ili cvijetom. Dovoljan je mali znak pažnje da biste iskazali ljubav. Osim slatkih iznenađenja, u dućanima Tower Centera očekuje vas raznovrstan izbor prigodnih poklona. Parfem je jedan od najromantičnijih darova na koji nitko neće ostati ravnodušan. Svakog će oduševiti elegantan komad nakita, poput narukvice, ogrlice ili naušnica. Takav poklon je vječna uspomena i uvijek će podsjećati dragu osobu na najljepše trenutke. Osim toga, nećete pogriješiti darujete li zanimljivu knjigu, kozmetiku ili neku sitnicu koja vas asocira na voljenu osobu. 

Pandora

Douglas, od 585 knHoću Knigu, 220 kn

Slika,eu


Party Pops, 99,90 kn

Nakon što su pokloni kupljeni, vrijeme je za malo druženja. Ovjekovječite zajedničke trenutke, slikajte se uz romantične pozadine, fotografiju objavite na Instagramu ili Facebooku i možda osvojite vrijedne nagrade! 

Kakvo bi to bilo Valentinovo bez odlaska u kino? Uživajte u filmskim hitovima koji vas čekaju u Cinestaru i opustite se u zagrljaju voljene osobe. Ljubavno raspoloženje širi se zrakom! Povedite svoju ljubav u romantičnu avanturu koja vas čeka u Tower Centru i proslavite Dan zaljubljenih na najposebniji način. 

„Darujmo srcem“ akcija darivanja krvi povodom Valentinovo

Da ljubav nije samo romantična, i da ju ne slave samo zaljubljeni možemo pokazati i na jedan human način. Ljubav možemo pokazati darivanjem, a krv uvijek darujemo od srca.

Pozivamo sve posjetitelje Centra da u petak, 12.02. u periodu od 15:00 do 18:00 sati daruju krv u akciji Towera i Gradskog društva Crvenog križa Rijeka na 4. katu, preko puta dm trgovine. Svi sudionici ove humane akcije na dar će dobiti mali znak pažnje.