L'Occitane čvrsto vjeruje da se potrošnja treba pretvoriti u obnavljanje, odnosno u ponovnu upotrebu. Vođen tom snažnom željom odlučio je postati istinski „uzgajivač promjena“ u smislu odabira i uzgoja svojih sastojaka te utjecaja na planet. Zato neprestano istražuje i otkriva nevjerojatna čuda koje nam priroda svakodnevno pruža.

Baš zato što L'Occitane vjeruje da priroda zna najbolje, uvijek u njoj traži potrebna rješenja. Tako je iz prirode stvorena i veličanstvena kolekcija Aromakologija koja predstavlja snagu kojom mirisi utječu na naša osjetila i umijeće spajanja prirodnih sastojaka kao idealno rješenje za jedinstvene potrebe kose. Svi proizvodi Aromakologija kolekcija stvoreni su s ljubavlju i desetljećima dugim iskustvom botaničke stručnosti – sadrže pet eteričnih ulja i dva glavna biljna aktivna sastojka, te baš nikada ne sadrže silikone. Dosadašnji prodajni hitovi pakirani su u bočice od reciklirane plastike te u varijantu s još manje plastike – refile. 

L'occitan, šampon & balzam za volumen i jačanje

Čvrsta odluka za planet!

Ipak, L'Occitane je ovog proljeća odlučio napraviti još jedan korak dalje prema praktičnosti za kupce i očuvanju  našeg planeta! Zato je predstavio važan novitet – krute šampone koji u jednom donose učinkovitost formule, ali i nježnost biljnih aktivnih sastojaka inkapsuliranih u neodoljivim mirisima kolekcija za njegu kose. Šamponi su obogaćeni onim najdragocjenijim iz bilja – veličanstvenim eteričnim uljima koja i u ovoj kolekciji oduševljavaju svojom nevjerojatnom učinkovitošću. 

Upravo je kreiranje krutih šampona bio sljedeći korak prema još većoj prirodnosti. Baš kao i tekući, stvaraju savršenu pjenu, neodoljivog su mirisa i ne sadrže silikone ili sulfate. Osim toga, i pakiranje je veliki korak naprijed za još veću nježnost prema planetu jer ne sadrži plastiku niti recikliranu plastiku – napravljeno je od 100 % recikliranog papira. Kao šećer na kraju, kolekcija inspirirana stručnošću poštuje i sva L'Occitane načela o čistoći sastojaka uz formulu s 98 % biorazgradivih sastojaka. Možemo glasno reći da su u ovoj priči svi pobjednici!

L'occitane, kruti šampon za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose

Postoji još jedan razlog zbog kojeg L’Occitane toliko voli krute šampone za kosu... a to je količina vode koju štede pri proizvodnji krutih u usporedbi s tekućim šamponima. U ovoj priči svi sudionici više štede, a dobivaju i koriste ono najbolje iz prirode, što obožavamo!

Preostaje još samo odabrati između tri dostupna kruta šampona: Pročišćavajući kruti šampon za svježinu vlasišta, Kruti šampon za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, ili Nježni kruti šampon za ravnotežu vlasišta. 

Na kraju vrijedi spomenuti da novi kruti šamponi toliko mirišu da ćete i kroz zatvoreno pakiranje osjetiti miris koji će uljepšati vašu kupaonicu ili toaletnu torbicu na putovanju!

L'occitane, nježni kruti šampon za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose

Ostale novosti u L'Occitane ponudi za njegu kose

Važno je znati svoj tip kose kako bismo mogli zadovoljiti njezine jedinstvene potrebe. Bilo da je vaša kosa suha, tanka, lomljiva, masna ili normalna u L'Occitaneu možete kreirati savršenu rutinu. Najveća novost ovoga proljeća je osvježena kolekcija za Volumen & jačanje kose!

L'occitane, kolekcija za volumen i jačanje kose

Kolekcija je obogaćena novim prirodnim aktivnim sastojcima koji pomažu vratiti snagu i energiju krhkoj kosi. Šampon, balzam, serum za vlasište i EKO ponovno punjenje čekaju postati dio vaše rutinu za punu i luksuznu kosu kao nikada do sada.