S dolaskom hladnijih dana, sandale i otvorene cipele polako spremamo u ormar te biramo zatvoreniju obuću. Budući da je još uvijek pretoplo za čizme i gležnjače, tenisice su idealan izbor za prijelazno razdoblje. Osim uz casual kombinacije, neke modele možemo ukomponirati i u poslovni look.

Pored sportske odjeće, traperica i hlača, odlično pristaju uz haljine i suknje te unose dozu ležernosti u čitav stajling. Jednostavne bijele tenisice trend su koji ne silazi s modnog trona. Za one koji žele ostaviti dojam, tu su moderne tenisice sa šljokicama, životinjskim uzorkom, zakovicama i ostalim zanimljivim detaljima. Ljubitelji sportskog stila uživat će u raznovrsnoj ponudi tenisica brojnih poznatih marki.

Shoe Be Do, 769 kn

Ove jeseni posebice su popularni modeli s platformom koje ćemo sve više viđati na ulicama. Bilo da više volite klasične tenisice koje pristaju uz sve, ili preferirate one upečatljive, koje će naglasiti svaku vašu odjevnu kombinaciju, u trgovinama Tower Centra dovoljno je izbora da se zadovolji svačiji ukus. Sada je pravo vrijeme da izaberete vaš savršen par s kojim ćete spremno zakoračiti u jesenske dane! 

Aldo,  590 kn

Aldo,  670 kn

Aldo,  680 kn

CCC, 299 kn

Ferivi, 849 kn

The Athlete's Foot, 999,95 kn

Ferivi, 899 kn


Mass, 929 knMass, 579 kn
Ecco, 1.099 knThe Next, 495 kn
The Next, 590 kn
The Athlete's Foot, 879 kn


Shoe Be Do, 1.199 kn

Pittarosso, 239 kn