Tower Center Rijeka nastavlja svoju kampanju Snažne zajedno najavljujući buntovnu jesen prepunu novih trendova i pravila koja su tu da se krše!

Jesen nam donosi uzbudljive i odvažne trendove - baš kakva je i žena koja je inspirala novu kampanju. Ona je Nasta Rojc, buntovna umjetnica koja voljela je konje, prirodu i lov, a cijelog je života ljubila ženu. Rođena u nemilo doba, proživjela je dva svjetska rata, a bila je sve samo ne obična žena.

Nasta Rojc jedna je od najvažnijih hrvatskih umjetnica s prijelaza stoljeća; 1928. godine bila je inicijatorica osnutka Kluba likovnih umjetnica, a u Londonu je imala mnoge izložbe koje su rado pratili britanski mediji. Tamo gdje su se drugi ustručavali, ona je pomicala granice, kako u životu, tako i u slikanju - svojevremeno je naslikala i autoportret odjevena u mušku odjeću.

Sako 1.490 kn. Hlače, 699 kn. Prsluk 599 kn. Košulja 599 kn. Kravata 359 kn. Sve VARTEKS.
Torba, 349,90 kn MANGO. Šešir 549 kn FASHION&FRIENDS.

Danas, žensko odijelo je znak elegancije, no ne smijemo zaboraviti kako je baš ono imalo snažno značenje i poziciju u svijetu borbe za ženska prava. Moda je uvijek sudjelovala i imala značajnu ulogu u isticanju određenih mišljenja te odavala moćnu poruku. I vizuali nove kampanje Tower Centra pričaju ovu snažnu priču kombinirajući moćne, butovne muške krojeve i ženstvene komada jakih uzoraka koje ističu ono najbolje na vama - a to je vaš karakter. Kampanja odiše hrabrošću s naglašenim stavom, buntovna je, no dosljedna u slavljenju ženske ljepote, snage i duha. Idealna kulisa za prezentaciju fantastične kampanje bila je i riječka ulica koja nosi naziv upravo po Nasti Rojc.

Jakna 449,90 kn MANGO. Suknja RESEVED. Majica RESERVED. Torba, 318 kn ALDO

Na taj način Tower vas poziva da budete hrabri, da kršite pravila i osjećate se dobro u svojoj koži. Jer iako nosimo hlače svaki dan, odijela na gala večerama ili na poslovnom sastanku nisu novost, a sve više odjevnih komada smatra se gender neutral, činjenica je da borba za ženska prava traje i dalje, stoga će moda i u budućnosti biti glasna i izražavati naš stav te želju za boljom pozicijom u ovom društvu gdje se još uvijek nerijetko pitamo tko ovdje nosi hlače.

Jakna 449,90 kn MANGO. Suknja RESEVED. Majica RESERVED. Cipele, 1.299 kn The Core. Torba, 318 kn ALDO

Ako ste u potrazi za statement komadima i intenzivno razmišljate o jesenskom looku s karakterom - pravac znate - Tower Center Rijeka.