U Tower Centeru otvoren je Big Box, najpoznatiji po prodaji informatičke opreme, mobitela, laptopa i tableta po pristupačnim cijenama.

Andrea Ponisch, voditelj poslovnice u Tower Centeru najavio je da u ponudi imaju nove, demo i obnovljene uređaje novije generacije po izuzetnim cijenama. U vlastitom servisnom prostoru, opremljenom za najzahtjevnije popravke, uređaji koji se stavljaju na tržište prolaze rigoroznu proceduru, čišćenje i obnovu

Big Box prodajni otok u Tower Centeru, preko puta Intersparanudit će kupcima vrhunske demo i obnovljene mobitele, laptope i novu dodatnu opremu. Neki od brandova dodatne opreme po prvi put su prisutni na našem tržištu, a uvjerili smo se u iznimnu kvalitetu i super pristupačnu cijenu istih.

Big Box po pristupačnim cijenama nudi i osnovne usluge servisa mobitela poput prebacivanja podataka sa jednog uređaja na drugi ili pak lijepljenje vrhunskog zaštitnog sloja na zaslone vaših uređaja kao najbolju zaštitu kod pada.

Ovakav koncept trgovine prvi put prisutan u Rijeci te donosi pravo osvježenje na informatičku scenu! Ljubazni i educirani trgovci, vrhunski servis i jamstvo (čak duže od onoga koje dodijeli proizvođač!) poziv su da se opremite najboljim laptopima i mobitelima po zasigurno najboljim cijenama u gradu.

Foto: Facebook, Mateo Levak/Riportal