Vjerujemo da je svatko tko je prošetao na 4. katu Tower Centera uočio tri atraktivna izloga puna inspiracije za sve posjetitelje. Osim inspiracije, radi se o nastavku popularne nagradne igre "Towerov nagradni izlog".

Tri sretna dobitnika svakog tjedna osvojit će poklon bonove trgovina koje taj tjedan izlažu svoju ponudu. Nagradna igra traje od 3.5.2021. do 14.6.2021., a pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju građani koji u tom razdoblju ostvare jednokratnu kupnju u ukupnoj vrijednosti od najmanje 100,00 kuna u trgovinama Tower Centra Rijeka. 

Argentum je hrvatski brand visokokvalitetnog srebrnog nakita koji je dizajniran da bi se nosio uz osmijeh. Zbog pristupačne cijene, modernog dizajna i lake dostupnosti širom Hrvatske, Argentum se ponosi titulom prvog i omiljenog izbora mnogih djevojaka i žena na ovom području.

Argentum, 399 kn

The Next, je prodavaonica moderne obuće za žene i muškarce. Naglasak stavlja na kvalitetu i stil. Od modnih marki pronaći ćete TheNext i TheNext BIO, marke koje je razvio proizvođač dječje obuće Ciciban, a dizajnom i brojevima prilagođenu odraslima. Modeli i linije dizajnirani su prema najnovijim trendovima i vrlo su popularni kod roditelja koji žele uskladiti svoju obuću sa svojim mališanima, ali i uživati u obući izrađenoj od prirodnih materijala. Od drugih brendova obuće, u prodavaonici TheNext čekaju vas talijanske i europske modne marke Bugatti, NeroGiardini, Tamaris, IMAC i mnoge druge. 

The Next 1.190 kn

The Next 1.090 kn

The Next 549 kn

The Next 489 kn

Iako se Galileo može okarakterizirati kao brand za mušku poslovnu modu, on u svom modnom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu; odjeću, obuću i modne dodatke za ležernije, sportske varijante. Imati dobro muško odijelo glavni je prioritet svakog muškarca.  

Galileo