U prekrasno uređenom prostoru, na trećem katu Tower Centera Rijeka, otvorena je nova trgovina kožnom galanterijom Pelgolo. Idealan je odabir za one koji vole eleganciju i kvalitetu u svijetu kože.

Od 1980. godine, Pelgolo se s ponosom ističe kao vodeći proizvođač i trgovac kožnom galanterijom sa sjedištem u Zagrebu. Ova obiteljska tvrtka, izgrađena na temeljima strasti prema koži i ručnoj izradi, kontinuirano isporučuje vrhunsku kvalitetu i neizmjeran stil svojim kupcima.

U Pelgolu, koža nije samo materijal, već strast i predanost. S ponosom se koriste samo najkvalitetnije prirodne kože kako bi se stvorili remeni, novčanici, torbe i ostali proizvodi od kože koji će vas oduševiti dugotrajnom izdržljivošću i elegancijom. Svaki proizvod je rezultat majstorske izrade, koja osigurava da svaki detalj bude besprijekoran, a svaki proizvod jedinstven.

Njihova povijest seže desetljećima unatrag, ali i dalje se razvijaju kako bi zadovoljili suvremene zahtjeve svojih kupaca. Pelgolo je mjesto gdje tradicija i inovacija susreću ljubav prema koži, kako bi vam ponudili proizvode koji su više od običnih dodataka. To su umjetnička djela koja odražavaju vašu osobnost i stil.

Povodom otvorenja trgovine Pelgolo daruje sve kupce s 20% popusta na sav asortiman. 

Foto: Tower Center Rijeka