Ljubitelji ovih azijskih slastica u Rijeci od sad mogu doživjeti pravu avanturu jer je Double Bubble, prva specijalizirana prodavaonica bubble wafflea i bubble tea, otvorila svoja vrata na 5. katu Tower Centera Rijeka.

Sa uzbudljivom kombinacijom inovativnih okusa i kvalitetnih sastojaka, Double Bubble obećava pružiti nezaboravno iskustvo slatkog uživanja za sve generacije. Lokacija u srcu Tower Centera Rijeka pruža posjetiteljima priliku da dožive svježe okuse nečeg potpuno novog. Bilo da ste ljubitelj tradicionalnih slastica ili avanturistički raspoloženi za istraživanje novih okusa, Double Bubble donosi neodoljivu mješavinu ukusa i vizualne privlačnosti.

Bubble waffle, poznati kao egg waffle iz Hong Konga, je prava senzacija, a Double Bubble će ponuditi spektakularan izbor od klasičnih kombinacija poput Nutelle i Linolade do okusa Rafaela, Orea, Buena i bijele čokolade.

Ako ste uvijek htjeli probati pravi bubble tea, ovo je vaša nova destinacija. "Naša paleta okusa je nevjerojatno šarolika, s više od 25 različitih opcija uključujući tradicionalne favorite poput Tropical ili Mango okusa, sretni smo što smo prvi u Rijeci uveli različite okuse Milk Bubble Tea kao što su Brown Sugar, Matcha i Taro. Također mislimo da će Bobacino (creamy bubble tea s okusom cappuccina), Bobatella (okus Nutelle) i Bobalino (okus Linolade) biti pravi hit ove zimske sezone," rekao je Miro Racetin.

Double Bubble nastao je kao spoj dvaju objekata u Vodicama, Bubble Tea shopa Bowl&Bubble i Waffle Housa. Zamislio se kao mjesto za sve generacije gdje građani Rijeke mogu isprobati najkvalitetnije Bubble Waffle i prave Bubble Tea-ove, dostupne u čak 29 različitih okusa. Mladi poduzetnici Anton Zhushi i Miro Racetin stoje iza ovog ugostiteljskog pothvata, posvećeni pružanju vrhunskog iskustva i stvaranju mjesta gdje nastaju najfiniji okusi.

"Uzbuđeni smo što donosimo Rijeci najnovije svjetske trendove vrhunske kvalitete" istaknuo je Anton Zhushi. "Naš cilj je osvježiti Rijeku novim proizvodima i pružiti posjetiteljima nešto drugačije.