Omiljeni mačak Garfield, veliki ljubitelj lazanja i mrzitelj ponedjeljka, dolazi u CineStar u originalnoj i sinkroniziranoj verziji u 2D i 3D formatu! 

Nakon što se njegov divni, lagodni i siti život s Jonom i Odiejem potpuno promijeni dolaskom Garfieldovog oca Vica, Garfield će morati na avanturu koja će ga naučiti nečemu neočekivanom…


Scenarij potpisuje nagrađivani David Reynolds (Potraga za Nemom, Priča o igračkama), a režiju Mark Dindal (Cats Don't Dance, Žuta minuta/Chicken Little). U originalu glasove daju Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Brett Goldstein i drugi, a za domaću sinkronizaciju glasove daju:

Filip Riđički kao Garfield, Ljubomir Kerekeš kao Vic, Enes Vejzović kao Otto Jadranka Đokić kao Jinx, Marko Petrić kao Jon, Slavko Sobin kao Roland, Davor Gobac kao Nolan, Ana Begić Tahiri kao Marge, Goran Vinčić kao Snickers, Iskra Jirsak kao Olivia iiii… BABY LASAGNA kao Maurice! 

Dođi na 𝐎𝐛𝐢𝐭𝐞𝐥𝐣𝐬𝐤𝐢 𝐯𝐢𝐤𝐞𝐧𝐝 25. i 26.5. i pogledaj u kakvu se avanturu ovoga puta upustio naš najdraži narančasti mačak! Od 11 do 17h čekaju vas 𝐩𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐧𝐢𝐣𝐞 𝐜𝐢𝐣𝐞𝐧𝐞 𝐮𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐜𝐚 za Matineje i Obiteljski paket. Kupite ulaznicu već 𝐝𝐚𝐧𝐚𝐬 jer vas u CineStaru čeka zabava za cijelu obitelj

Baby Centar, 14,99 €

Baby Centar, 39,99 €

Women's secret, 16,99 €

Reserved, 9,99 €

Reserved, 25,99 €

Reserved, 9,99 €