Na lipanjski Golden četvrtak u Tower Center Rijeka stiže riječka udruga Centar tehničke kulture Rijeka koja se bavi edukacijom građanki i građana u području tehničke kulture, informatike, robotike i STEM-a. 

U četvrtak, 13. lipnja, u popodnevnim satima, s početkom u 17 sati do 19 sati, u Tower Centru Rijeka moći ćete zaigrati robotski nogomet, upravljati robotskim pčelicama koje zuje po kontinentima, s edukativnim robotom Cubettom istražiti svemir, uhvatiti zaigranu svjetleću lopticu i natjecati se u slaganju tangrama. Za najbrže pripremaju nagrade! 


Ekipa iz CTK Rijeka dolazi najaviti Ljeto na Školjiću koje će u periodu od 24. lipnja do 19. srpnja ponuditi preko 50 radionica s brojnim partnerskim organizacijama, a kroz koje će djeci i mladima ponuditi edukativne i zabavne aktivnosti za početak ljeta.

Iza Centra tehničke kulture Rijeka stoje brojni uspjesi i izazovi, tisuće zadovoljnih korisnika i korisnica, stotine projekata, a sve s ciljem da tehničku kulturu, posebno informatiku, robotiku i STEM, približe svima. CTK okuplja djecu, mlade, odrasle i umirovljenike u želju za istraživanjem i znanjem.