Vrijeme je maturalnih zabava i vjenčanja. Kako se srediti za jednu maturalnu večer ili jedno vjenčanje, pitanje je sad? Evo par primjera kako i u čemu zablistati, a da se u svemu osjećate ugodno i elegantno.

Ako idete na vjenčanje, zaboravite na isključivo crnu ili bijelu boju.Ne pokušavajte zasjeniti mladenku ili maturanticu, ipak je to njihov dan.

Za vas sam odabrala tri kombinacije. Prve dvije su duge haljine u kojima se možete ležerno prepustiti plesnom podiju, čim čujete prve taktove valcera ili nekog pop rock hita.

Haljina, 199,90 kn. Torbica, 199,90 kn. Cipele, 299,90 kn. Sve Reserved

Jedna od haljina ima uzorak animal printa i uz nju sam birala smeđe tonove čizmica i torbice. Na kraju dodajte moderne naušnice i pokrenite tigricu u sebi.

Drugi odabir pao je na točkastu haljinu koja je uvijek in. Naravno, uz nju kombiniramo elegantne crne salonkei malu crnu chic torbicu.

Haljina, 249,90 kn. Torba, 249,90 kn. Cipele, 299,90 kn. Naušnice, 79,90 kn. Sve Reserved

Treći odabir je za pratnju maminih sinova. Mame i sinovi, zna se – to je vječita ljubav, isto kao tate i kćeri. Zato ih ne smijemo iznevjeriti, pa je moj odabir pao na veselu Guess bluzu uz elegantne crne hlače. Cipelice su imitacija zmijske kože s istim takvim remenom. Ovdje je završni touch pink torbica i fancy naušnice.

Hlače, Bluza, Torbica sve Fashion&Friends. Cipele 249,90 kn, Remen 169,90 kn, Naušnice 79,90 kn sve Mango

Tako spremne, drage moje mame, sestre, tete, uživajte u najljepšem danu svojih najmilijih. Osmijeh na lice i krenite put podija pjevušući u sebi neki novi hit.

A kad prođe ponoć, biti će dobra i ona stara “pleši samnom, takva sam i gotovo”…

Plešite, pjevajte, zabavljate se i napunite baterije serotoninom do neke nove prilike.

Za vas pjeva, pleše i piše vaša Estersita.