Došao je i taj dan, trenutak u godini kad moramo stati na loptu i pokušati ublažiti posljedice svega onoga što smo pojeli i popili tijekom ovih blagdana. Vaš organizam žudi za nekim oblikom detoksikacije, stoga dok pomalo planirate teretanu i drugačiji režim prehrane, mi vam donosimo nekoliko brzih trikova i savjeta.

Voda je najbolji trik i najbolji odabir, hidratizirajte se što više tijekom cijelog dana. Dan započnite s čašom mlake vode s limunom koja će pokrenuti metabolizam. Nastavite dan u sličnom tonu, pa si pripremite zdrav doručak, smoothie s voćem i povrćem. Započeti dan zdravim obrokom dobar je početak detox plana.  

Kenwood je dizajnirao novu miješalicu Smoothie 2Go za tržište sportske prehrane. Ova nova sportski oblikovana boca je savršena za bilo koju skupinu potrošača, a prvenstveno za osobe koju idu u teretanu kako bi mogle miješati svoje zdrave napitke! Na dodir gumba ovaj novi mikser moći će miksati bilo koji smoothie, što je još lakše sa 2 Tritan plastične boce, tako da jednu možete ponijeti sa sobom, a miješalica je i dalje u funkciji jer postoji još jedna boca. 

Elipso, 469 kn


Proteini.si, 157 kn

Vital-Aid je kombinacija aktivnog ugljena farmaceutske čistoće i 4x veće učinkovitosti od ostalih ugljena i integriranog vitamina C. Aktivni ugljen koristi se za aktivaciju gastrointestinalnog sustava, odličan je za regulaciju probave, pomaže u otklanjanju nadutosti i plinova te čisti organizam od štetnih tvari (masnoće, alkohol, droge…). Ugljen je jedan od najmoćnijih sastojaka kada je riječ o detoksikaciji tijela.

Polleo sport, 149,99 kn na akciji 75 kn


Iskoristite svaki slobodan trenutak za fizičku aktivnost, prošećite na svježem zraku, uvedite u svakodnevnu rutinu šetnju od koje ćete imati višestruke koristi.
Uz zdrave navike dobro je i posegnuti za preparatima koji će pomoći vašem organizmu, jedan od njih svakako je i probiotik. Dobre bakterije obnovit će vaš organizam na najbolji mogući način.

Farmacia, 300 kn

Sauna je provjereni način detoksikacije cijelog sustava - rigorozni uvjeti i visoke temperature u njoj višestruko pozitivno djeluju na zdravlje. Opuštaju se mišići, stres i napetost nestaju, pojačava se imunitet, poboljšava cirkulacija, a znojenjem izlaze nečistoće i toksini. 

Očistite svoj organizam i budite nam zdravi i veseli u 2022. godini.