Stiže nam ljeto, topliji dani i vrijeme je da rođendane i razne razloge za slavlje preselimo na otvoreno. Naravno, prateći i pridržavajući se epidemioloških mjera. Dječji rođendani su nezamislivi bez šarenih balona, zabavnih pinjata, tanjura i čaša s omiljenim junacima te razigranih kapica.

Proslava rođendana kod kuće ipak je poseban doživljaj za svako dijete. Pruža vam mogućnost da uključite svoje dijete u pripreme za proslavu te da ih pretvorite u zabavno iskustvo uz zajedničke aktivnosti oko priprema. Osim toga, ako se odlučite sami organizirati rođendan to će vam omogućiti i neograničenu kreativnost.

Odredite temu rođendana prema željama vašeg djeteta. Većina djece odlučit će se za neki lik iz crtića, ali tema može biti i šareni rođendan, jednobojni rođendan, havajska, filmska, kaubojska tema, princeze ili drugo. Odabir teme ovisi o tome slavi li rođendan djevojčica ili dječak, ali i o gostima - ako se primjerice vaša djevojčica odluči za temu princeza, morate odabrati i neku temu za dječake koji će doći na rođendan. 

Party Pops, 36,90 knKada se odlučite za temu nabavite dekoracije i sve što vam treba za posluživanje u skladu s odabranom temom (čaše, tanjuriće, salvete, slamčice i drugo). Preporučamo da koristite papirnate ili plastične čaše i tanjure koje možete baciti nakon rođendana (jer sigurno ne želite kasnije trošiti vrijeme na pranje posuđa). Svakako pripremite i naljepnice za čaše na koje ćete ispisati imena gostiju da se čaše ne pomiješaju. Ako ste odabrali rođendansku temu s nekim likom iz crtića kombinirajte te tematske dekoracije s jednobojnima – ne zaboravite na balone, trake i spiralne trakice, različite viseće dekoracije i dekoracije za vrata. Budući da se slavljenik ili slavljenica žele osjećati posebno na svoj dan, osmislite za njih i posebnu „kraljevsku“ stolicu, krunu (za dečke) ili tijaru (za curice), a možete ih odjenuti i u kostim po njihovoj želji. Za uspomenu su važne i lijepe fotografije kojima ćete ovjekovječiti zabavne trenutke, pa tako možete pripremiti i poseban zid ispred kojega ćete fotografirati slavljenika i goste. Na zid nalijepite scensku pozadinu  i svaka fotografija izgledat će kao da je nastala u carstvu omiljenih likova vašeg djeteta!