Ljetni praznici tek su počeli i količina slobodnog vremena kojom djeca raspolažu je velika. Zabave ima svuda oko njih, od puštanja zmajeva, penjanja po drveću, picigina u moru, trčanja kroz šumu… Međutim, ubrzo bi im moglo ponestati ideja kako popuniti ljetne dane. Donosimo vam nekoliko ideja da ih animirate i zajedno s njima provedete nezaboravne trenutke.

Aktivno na moru

Ljeto nam donosi brojne mogućnosti za aktivnosti na plaži. Savršen sport da zabavno i aktivno provedemo dan je odbojka na pijesku. Zaigrajte s društvom i djecom ovaj najpopularniji ljetni sport i omiljenu rekreaciju mnogih kupača. Čak i ako niste sportski tip, složit ćete se da je dan na plaži savršen način opuštanja i provođenja vremena s obitelji i prijateljima. Intersport vam nudi mnogobrojan izbor raznih rekvizita za ljetne sportove. Uživajte u timskoj igri, bosim nogama u pijesku, plaži i suncu.


Igre u zatvorenom 

Nemojte dopustiti da loše vrijeme zadrži vaše dijete na kauču. U Kooglani u Tower Centeru zabava za cijelu obitelj je zagarantirana, kao i u najzabavnijoj igraonici u Rijeci Happy Land. Najveći riječki obiteljski zabavni centar proteže se na više od 2.500m2 te je podijeljen u nekoliko cjelina: velika igraonica koja se s rođendaonicama proteže na više od 1.000 m2, bowling centar sa 6 staza za kuglanje, ugostiteljska zona – Kooglana Food&bar, sala s aparatima za obiteljsku zabavu (biljari, zračni hokeji, košarka, simulatori vožnje, video igrice, vrtuljci, klackalice,…) te LaserTag Arena. 

Kooglana, Tower Center


Društvene igre

Sjetite se kad ste bili dijete koliko je zabavno bilo sakupljati karte omiljenih junaka iz crtanih filmova. I danas je tako, Pokemon je popularniji no ikad. Zaigrajte Pokemon i otkrijte tko je najbolji trener u obitelji ili odmjerite snage s Yu-Gi-oh! kartama.

Kako izgleda igra Pokemon? Vi i vaš protivnik preuzimate ulogu Pokemon trenera i borite se kako bi ustanovili tko je bolji trener! Vi se sa svojim špilom karata (koji predstavlja vaše Pokemone i vaše trenerske sposobnosti) borite protiv vašeg protivnika i njegovog/njezinog špila.

U Yu-Gi-Oh igri dva igrača se susreću u borbi koja se sastoji iz tri bitke. Trebat će mnogo iskustva, sreće i strategije da bi pobijedili svog protivnika. U igri će učestvovati čudovišta (monsters) raspodijeljena u  20 različitih tipova, svaki od njih sa svojim prednostima i manama. Igrači će moći iskorištavati magiju (Magic), kao i postavljati zamke (Trap), mijenjati borbeni teren (Duel Field), čak će i moći kombinirati dva čudovišta u jedno.

Pokemon karte, Sophos Lab


Odlazak u kino

Cinestar nam je i ovoga ljeta pripremio filmove za najmlađe. Pobjegnite od ljetnih vrućina i rashladite se u klimatiziranim Cinestar dvoranama uz odlične filmove. Trenutno igra popularni animirani film Luka. Mladi dečko Luka doživljava nezaboravno ljeto na talijanskoj rivijeri ispunjeno hrpom sladoleda, ukusne mediteranske hrane i beskrajnom vožnjom skutera uz more. Luka dijeli ove pustolovine sa svojim novootkrivenim najboljim prijateljem, ali njihovoj beskrajnoj zabavi prijeti duboko čuvana tajna: radi se zapravo o pravim morskim čudovištima iz drugog svijeta, iz dubine oceana.

Luka, Cinestar

Da bi vam ljeto prošlo u zabavi, Tower Center je odlučio razveseliti vas pokojom sitnicom. Zaigrajte nagradnu igru na službenoj Facebook stranici Tower Centera Rijeka i osvojite sljedeće nagrade:

- Dvije lopte za odbojku, Intersport

- Dva paketa Pokemon karte i Yu-Gi-Oh! Karte, SophosLab

- Dva poklon bona za jedan sat igranja bowlinga, Kooglana Food&Fun.

Nagradna igra traje od 12.7.2021. do 16.7.2021. do 9 sati, nakon čega će biti objavljeni sretni dobitnici!