Topli dani se doslovno mogu namirisati u zraku i nećemo se ni okrenuti, a tu će već biti aktivnosti na otvorenom, šetnje i lepršava odjeća. I što bi nas moglo spriječiti da uživamo u tome, pokažemo noge i pokrenemo se? Naime, istraživanja su pokazala da polovica populacije ima problema s cirkulacijom.

Ovi problemi nisu novi. Zapravo, postali su sve prisutniji. Naš sjedilački, neuravnoteženi stil života naglašava te probleme i dodatno pogoršava probleme s probavom.

To može uzrokovati zadržavanje vode i oticanje te nelagodu zbog osjećaja teških udova. Također utječe na mikrocirkulaciju, što dovodi do gubitka elastičnosti kože i pojave celulita. Sada je lakoća nadohvat ruke, s novom Artičoka kolekcijom iz L'Occitanea.

Od davnina su poznate blagodati artičoke

L'Occitane je istražio priče i šaputanja koja sežu generacijama unatrag, da voda za kuhanje artičoke može pomoći u pročišćavanju, detoksikaciji i pružanju osjećaja lakoće, iznutra prema van. Zaista djeluje! Ova biljka s područja Mediterana, koju tradicionalno vole žene Provanse, toliko je čudotvorna da je prava šteta ne uvrstiti je u svakodnevnu rutinu njege. Njene terapeutske vrline nadahnule su L'Occitane stručnjake da istraže njene prednosti za kožu te su dovele do drugog načina razmišljanja o njezi. 

Artičoku za L'Occitane nabavljaju i uzgajaju poljoprivrednici u okviru ESAT-a (Etablissement et Services d’Aide par le Travail / francuska ustanova za potporu i radnu pomoć) prema ekološkim standardima.

Nova kolekcija za glatko tijelo

Korištenje kolekcije Artičoka, u kombinaciji s rutinom masaže i namjenskim alatom za masažu Gua Sha, pomaže da se tijelo pokrene i teče. Kvaliteta kože je osjetno poboljšana, a mikrocirkulacija je pojačana, što sa sobom donosi osjećaj olakšanja i lakoće u nogama.

L'occitane, Gua Sha alat za masažu tijela 6,30 € (47,47 kn)

Piling za tijelo Artičoka je prvi korak

Ovaj piling s ekstraktom artičoke* priprema i ljušti kožu kako bi uklonio mrtve stanice i pospješio obnovu kože. Zajedno s masažom pomaže potaknuti mikrocirkulaciju, redefinirati konture tijela i smanjiti pojavu celulita. Isprobajte na suhoj koži za trenutačni učinak zagrijavanja!

L'occitane, piling za tijelo 45,80 € (  345,08 kn)

Krema za njegu i masažu Artičoka je drugi korak

Nastavite s kremom za njegu i masažu Artičoka za intenzivnu hidrataciju, poboljšanu elastičnost kože i njegovan izgled. Učvrstit će i zategnuti kožu, a istovremeno se boriti protiv nelagode od oteklina i teških nogu.

Kada se koristi s alatom Gua Sha, učinkovitost kreme je pojačana jer omogućuje dublju masažu i trenutačno poboljšanje mikrocirkulacije. Zapravo, 100% žena smatra da proizvod umanjuje osjećaj teških nogu i poboljšava tonus kože nakon samo mjesec dana korištenja.

L'occitane, krema za njegu i masažu 56,30 € (424,19 kn)

Pronađite novu kolekciju i promocije u L’Occitan trgovini u Tower Centreru.