Polako počinju pripreme za Valentinovo. Već ste izvukli iz ormara onu najdražu haljinu koja vam savršeno stoji, razmišljate o novim cipelama koje vas dozivaju iz izloga dućana i onoj preslatkoj torbici koja vam baš treba (jer Valentinovo je sasvim razuman razlog za obaviti shopping), a sve to kako biste očarali svog partnera. Međutim, jeste li razmišljali o tome što ćete nositi ispod svoje odjeće – da, govorimo o donjem rublju. 

S pravim donjim rubljem uspjet ćete zagolicati maštu svom partneru i začiniti vaš ljubavni odnos. Ukusi su različiti, a izbor je mnogobrojan. Možete birati između čipke, svile, pamuka, satena. Crno je uvijek seksi i elegantno, ružičaste tonove izabrat će romantičarke, a za crvene komade odlučit će se one nešto odvažnije, koje vole, poput boje svojeg rublja, izazivati pravu vatru. 


Intimissimi

Naravno, i muškarci trebaju razmišljati s kakvim donjem rubljem će zavesti svoju partnericu. Umjesto da posegnete za klasičnim crnim, sivim ili bijelim boksericama, ovog Valentinova odaberite one u crvenoj boji. Kako bismo vam olakšali izbor, izdvojili smo najzanimljivije komade donjeg rublja koji će začiniti Dan zaljubljenih. 

Palmers


Intimissimi

Intimissimi

Intimissimi

Triumph

Triumph

Lisca

Lisca

Tezenis

Tezenis