Unatoč brojnim (najčešće pogrešnim) pretpostavkama da modni život žene prestaje nakon 50. godine ili nakon konfekcijskog broja 44, mnoge među nama dokazuju upravo suprotno! Nametnutim idealima ljepote teško se oduprijeti, no žene sve hrabrije vole svoje obline. Bez obzira jesu li u ranim dvadesetim ili kasnim pedesetim, nose li konfekcijski broj 46 ili 54, jednostavno vole i žele biti moderno odjevene i nositi kolekcije koje su u potpunosti prilagođene punijoj figuri.

Upravo u Tower Centeru postoji brand koji već godinama usrećuje žene diljem Europe pa tako i Hrvatske i Rijeke, kolekcijama dostupnim u veličinama do 60. Ulla Popken moda za punije i ovog proljeća unosi puno pozitive u modne živote žena s oblinama, novom kolekcijom za bolje dane koji nam dolaze! 

Bilo da ste tip kruške ili tip jabuke, zahvaljujući stvarno širokoj ponudi u Ulli Popken, možete se dobro odijenuti za svaku priliku. Ljubiteljice casual stila doći će na svoje kolekcijama Modern Woman, a za žene koje vole besprijekornu eleganciju tu suneodoljive kolekcije Selection. Od jakne za dugu šetnju uz more, do haljine koja će pametno prikriti sve kritične točke na tijelu punije žene, od grudnjaka koji više neće neugodno stezati do hlača koje ne kapituliraju pred oblinama, Ulla Popken je mjesto na kojem veličina baš nikada nije problem!


Ako već niste, u mjesecu ljubavi možda je vrijeme da zavolite i svoje obline! Proslavimo ljubav pa i onu prema sebi, uz prigodne popuste za Valentinovo – 12. i 13.2. na novu kolekciju vrijedi 15% popusta, dok samo u nedjelju, 14.2. možete iskoristiti popuste na sve – od 20% na nove kolekcije, do popusta na ranije kolekcije od 30% do 70%!*