Majčin dan je poseban dan koji se obilježava svake druge nedjelje u svibnju, dan koji slavi majčinu ljubav. Sad vam je prilika da pokažete svojoj majci ljubav i zahvalnost za svu njezinu žrtvu i naporan rad.

Postoji mnogo načina da joj pokažete koliko ju volite, od posebnog poklona osmišljenog samo za nju ili do dana provedenog zajedno koji će joj zauvijek ostati u sjećanju. Sve što vam je potrebno da biste taj dan proslavili na najljepši način čeka vas u Tower Centeru. 

Za početak, uputite se u Interspar i razveselite majku bombonijerom, omiljenom čokoladom ili cvijetom. Osim toga, nećete pogriješiti darujete li zanimljivu knjigu, kozmetiku ili neku sitnicu koja vas asocira na nju.

Pandora

Hoću knjigu, 119 kn

Muller, Douglas od 545 kn

Zajedničko uživanje i opuštanje u filmskim hitovima koji vas čekaju u Cinestaru svakako bi se trebalo naći na popisu kako provesti dan s mamom. Volite li romantične komedije savjetujemo vam da pogledate film BEZ SIGNALA.

Upoznajte Dana i Jeanine Dewerson. Jedina iskra u njihovoj spavaćoj sobi dolazi iz utičnice za struju. Najbolji prijatelj njihove kćeri je njezin iPad. Dan to više ne može podnijeti te isplanira miran, opuštajući vikend u udaljenom planinskom gradu. Bez djece, bez telefona, bez društvenih mreža, samo čisti, svježi zrak i puno romantike. Ali ono što počinje kao savršeni vikend brzo postaje katastrofa. Bez GPS-a koji bi im pokazao put ili društvenih mreža koje bi spriječile njihovu dosadu, Dan i Jeanine su prisiljeni ponovno se povezati jedno s drugim. Može li "digitalni detoks" doista spasiti njihov brak i razum?   

Vašoj majci vjerojatno trebaju kvalitetan odmor i opuštanje. Možda joj nećete pružiti cjelovito spa iskustvo ali priuštite si savršen make over. Prepustite se frizerskom salonu Simple i Chix Threding baru da vas razmaze i naprave lijepima.

Chix Threading Bar

Dan si zasladiti najfinijim kolačima u gradu, posjetite slastičarnicu Cacao. Ponudu je teško nabrojati, ipak ćete se morati sami uvjeriti u bogatu ponudu i odlične okuse svih slastica koje Cacao ima u svojoj čarobnoj tvornici. Uvijek su u korak sa sezonskim namirnicama, stoga možete uživati u okusima prirode i aktualnim namirnicama.

Cacao

Želite li nešto konkretnije pojesti svako vam savjetujemo Kooglana Food & Bar. Mjesto koje obožavamo zbog gastro ponude, ali i zbog najbolje zabave u gradu. Kooglana- Bowling Rijeka Tower mjesto je gdje ćete zaista uživati svim osjetilima. Bogata ponuda pizza, odličan roštilj i dnevni marende.

Povedite svoju mamu u avanturu koja vas čeka u Tower Centru i pokažite joj koliko vam znači.