Tower Center Rijeka od danas je postao bogatiji za novo čarobno mjesto – Prahir Fine Jewellery & Dellure Store! Ovo je nova adresa gdje se Riječanke mogu okititi najljepšim i najposebnijim nakitom.

“Napokon je otvorena nova poslovnica u riječkom Toweru. To je za sada četrnaesta u Hrvatskoj te vjerujemo da će ovaj dio Rijeke jednostavnije doći do naših proizvoda. Potrudili smo se da i ova poslovnica bude lijepa, prostrana sa širokim spektrom Prahir i Dellure nakita, u kojem svatko može pronaći nešto za sebe.” – Nina Kefeček, Prahir Fine Jewellery & Dellure store 

Podsjetimo da zlatarna Prahir postoji od davne 1996. godine i vodeći je hrvatski proizvođač vjenčanog i zaručničkog prstenja. Uz prstenje i drugi komadi nakita od zlata i srebra inspirirani su bezvremenskom elegancijom i minimalizmom ovog poznatog brenda. 

Osim Prahir nakita, nova prodavaonica u Tower Centru obuhvaća i sestrinski brend Dellure, u koji su se zaljubile brojne trendsetterice! 

Za razliku od Prahira koji nudi bogat asortiman nakita, s naglaskom na zaručničko i vjenčano prstenje, Dellure je urbaniji i pristupačniji brend s bogatim izborom ogrlica s medaljonima, lančića u nizovima, visećih naušnica, glomaznih narukvica i modernog prstenja jednostavnih linija.

Sav nakit izrađen je od srebra, čelika ili zlata, s ukrašenim kamenjem u boji.

Uz sitne zalogaje i čašu pjenušca, brojne Riječanke jedva su dočekale otvorenje novog Prahir & Dellure store-a.

Među njima sreli smo poznata lica: pjevačicu Miu Negovetić, bivšu kraljicu svijeta Danijelu Gračan s kćeri Emom te druge riječke influencerice.

“Vrlo brzo sam pronašla i kupila nakit u novootvorenom Prahir & Dellure store-u u Toweru. Izabrala sam dvije trendy ogrlice, koje jedva čekam nositi ovo ljeto!” – Danijela Gračan 

“Ono što mi se posebno sviđa kod Prahira i Dellure su njihove poslovnice, koje uvijek izgledaju elegantno i prelijepo.

Pronašla sam standardno svoje omiljene “hoopse”, zlatno prstenje. Uvijek biram klasiku, koju uvijek oni imaju u svom asortimanu.” – Ivana Pirizović

U sklopu promotivne kampanje Prahir & Dellure store pripremio je odlične popuste: 30% na zlatni i 40% na srebrni nakit te 30% na nakit od čelika. 


PRAHIR FINE JEWELLERY & DE’LLURE STORE

Adresa: Tower Center Rijeka, 3.kat

Web: https://prahir.com/

Facebook: Prahir Fine Jewellery StoreDe’llure

Instagram: @prahir_finejewellery, @de.llure

Autor: Extravagant