Iz Tower Centera Rijeka stižu odlične vijesti za sve ljubitelje tehnologije. Otvoren je Mobile Outfitters koji je u 50 zemalja prisutan na više od 900 lokacija, a sad svoje usluge nudi i na 2. katu pokraj Mass i iSTYLE trgovina.

Ukoliko, slučajno, niste upoznati s njihovim radom, riječ je o jednoj od najuspješnijih tvrtki koja proizvodi visokokvalitetnu zaštitu za elektroničke uređaje, dizajnirane u SAD-u. U ponudi imaju zaštitu za mobilne telefone, laptope, GPS uređaje i pametne satove.

Na raspolaganju za sve informacije, pomoć i smjernice stoje vam i simpatični djelatnici

Svakome od nas barem se jednom desilo da ogrebemo mobitel, da nam ispadne iz ruku i da se ošteti. Naravno, zaštitimo ga maskicom, no ono što razlikuje Mobile Outfitters ponudu od ostalih je prozirna Fusion folija s patentiranom TriACTIVE tehnologijom zaštite od udaraca. Čvrsti dio folije upija i raspršuje energiju udarca, otporna je na ogrebotine, ne ostaju otisci prstiju i ima samoiscjeljujuću sposobnost.

TriACTIVE tehnologija, zaštita od udaraca.

Ono što je nas posebno oduševilo je Clear-Coat zaštita koja oslobađa vaš mobitel futrole i otkriva svu ljepotu vašeg uređaja. Dok vam Style Skins dekorativne zaštitne folije omogućavaju da zaštitite uređaj i pritom promijenite njegov izgled, ne povećavajući mu dimenziju i težinu. Tekstura Style Skins folija pruža potpuno novi osjećaj pri držanju uređaja u ruci. 

Folije se sijeku strojno, izuzetno precizno, za svaki model uređaja posebno, prema tvorničkim dimenzijama uređaja. 

Mobile Outfitters poslovnica u Tower Centeru.

Fusion Bumper je najtanja moguća zaštita za bočne strane i kutove telefona, koja predstavlja najvišu razinu zaštite za vaš mobilni uređaj. Ono što svakog kupca posebno oduševi je pravo na program doživotne zamjene, pri čemu kupac samo prvi put plaća punu cijenu proizvoda, a kasnije može istu vrstu folije na istom uređaju mijenjati bezbroj puta pri čemu samo plaća uslugu postavljanja folije, a folije dobiva besplatno.

Više informacija o samim proizvodima pronađite u Mobile Outfitters poslovnici u Tower Centeru.