Zimski dani i zimski uvjeti poput bure, snijega i hladnoće najbolje će nam pokazati propuste u svakodnevnoj  beauty rutini. Suho lice koje se peruta, ispucale usnice i crvenilo kože znak su da koži ne dajemo dovoljno njege. Koži je tijekom zime potrebno više njege, posebno na najosjetljivijim i zimi izloženim dijelovima lica. Niske i nagle promjene temperature iscrpljuju kožu izvana i iznutra, stoga vam u nastavku donosimo nekoliko savjeta kako zaštititi kožu.

HRANJIVE MASKE

Prvi korak u beauty rutini su hranjive maske za lice koje su intenzivan tretman za izmorenu kožu. Na tržištu postoje razne maske od anti-age do onih namijenjenih osjetljivoj ili suhoj koži. Priuštite si bar jedan tretman tjedno, vjerujte koža će vam biti zahvalna.

L’occitane, 224,90 kn

Muller, 15,90 kn

Douglas, 79 kn

ZAŠTITNI FAKTOR

U svakodnevnoj rutini obavezno koristite kreme sa zaštitnim faktorom, tijekom zime taj faktor je jednako važan kao i tijekom ljetnih dana. Danas na tržištu postoje i puderi s faktorom, što je odlično, odaberete li takav puder možete biti sigurni kako će vaša koža biti dovoljno zaštićena.

Farmacia, 168,36 kn

Farmacia, 265,72 kn

DM, 41,90 kn

HRANJIVI BALZAMI

Svi želimo lijepe i njegove usnice, što je tijekom zime ipak malo teže postići, no nije nemoguće. Hranjivi balzami tijekom zime neka vam uvijek budu na dohvat ruke. Također, možete tu i tamo napraviti lagani piling usnica kako bi one ostale njegove i zdrave.

L’occitane, 80,30 kn

DM, Muller, 23 kn

ZAŠTITITE RUKE

Ruke su na udaru vjetra, vode i hladnoće, stoga su kreme za ruke jedna od boljih stvari tijekom zime. Koristite one hranjive, bogate teksturom i sastojcima. Karite maslac ili glicerin sastojci su koji će vašim rukama osigurati dovoljnu zaštitu.

L’occitane, 112,40 kn