Multibrand concept store Fashion&Friends, koji se tijekom proteklih šest godina pozicionirao kao jedna od vodećih šoping destinacija u Rijeci, od danas se nalazi u novom, još impozantnijem prostoru na drugom katu Tower Centra.

Na 342m² istaknute su proljetne kolekcije vodećih imena svjetske mode koje, zahvaljujući vrhunskom dizajnu i besprijekornoj kvaliteti utkanoj u svaki komad, predstavljaju oličenje suvremene vizije urbanog stila.

“Status vodećeg tržišnog trendsetera nas motivira da iz godine u godinu stvaramo uzbudljive modne priče i pružamo magično iskustvo kupovine u Fashion&Friends prodavaonicama, jednako onom koje biste imali u svjetskim metropolama poput Pariza i Londona. Ponosni smo na to što Fashion&Friends predstavlja ulaz u čarobni svijet inspiracije, koji kupcima omogućava da iskažu svoj stil i strast prema modi”, rekla je Anica Radenović, CEO Fashion Company Croatia.   

Interijer nove Fashion&Friends trgovine nadahnut je industrijskom estetikom u kojoj se prepliću topli, prirodni materijali s elementima od čelika i betona, dok kombinacija crnog i bijelog kolorita različitih tekstura daje dozu minimalizma i izvanvremenske sofisticiranosti. Prostorom dominira upečatljivi spoj mramora, drveta, stakla i zelenog tropskog bilja, stvarajući vizualno raskošni ambijent koji odiše luksuzom i velikom ljubavi prema modi. Centralni motiv nove Fashion&Friends prodavaonice jeste „soba u sobi”, namijenjena kolekciji obuće i nezaobilaznih modnih dodataka. Posebna pažnja posvećena je elegantnom crno-bijelom podu, koji naglašava kontrast između klasičnog i modernog.

Pozivamo vam da posjetite pravu modnu oazu i odaberete neke od modnih klasika,statementkomade ili asesoare renomiranih svjetskih brendova kao što su Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Liu Jo, Diesel, Replay, Superdry, Patrizia Pepe, Steve Madden, UGG, Camper, Cesare Paciotti, Premiata i mnogi drugi, koji će vam pomoći da u svakom trenutku predstavite najbolju verziju sebe.


Foto: Viviana Lokmer Šulina, LaVie Studio