Ulazimo u 5. i pretposljednji krug nagradne igre Tower Centera. Ako još niste sudjelovali, sad je vrijeme da se uključite. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju građani koji u razdoblju do 14.6. ostvare jednokratnu kupnju u ukupnoj vrijednosti od najmanje 100,00 kuna u trgovinama Tower Centra Rijeka.  

Ovaj tjedan u našem izlogu svoju inspiraciju ponudili su Comma, Dm i Ciciban.

 

Comma je poznata po elegantnom dizajnu i ženstvenim krojevima, a sudeći prema novim trendovima, lepršave materijale nastavit ćemo nositi i u ljetnim mjesecima. Klasike, poput bijele košulje, jednobojnih topova, crnih hlača i laganog mantila, uvijek morate imati u ormaru. Temelj su za osmišljanje različitih kombinacija i nepogrešiv izbor kada ne znamo što bismo odjenuli. Ako ste idućih mjeseci gost na vjenčanju ili vas očekuje neka slična svečanost, u Commi možete pronaći odlične komade, poput romantičnih haljina, glamuroznih kombinezona te upečatljivog nakita s kojim ćete istaknuti vaš stajling.

Comma

Poznat po sloganu "tu me cijene, tu kupujem" dm pokazuje da stavlja potrebe kupca u središte interesa. Dm vam iz svog širokog asortimana predstavlja raznoliku paletu visokokvalitetnih proizvoda vlastite marke kao pametnu alternativu ako istovremeno želite kvalitetu i povoljnu cijenu. Proizvodi “moje marke” proizvode se isključivo za dm po strogim standardima Europske Unije, a da se radi o kvalitetnim proizvodima svjedoče i visoke ocjene nezavisnih njemačkih i austrijskih organizacija za ispitivanje kvalitete proizvoda "Ekotest", "Stiftung Warentest" i "Der Konsument” koje neprestano dokazuju da i povoljno može biti dobro.

Dm

Svojim dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji dječjih cipela, Ciciban se pobrinuo za zaštitu i oslonac u koraku svakog djeteta. Svojim prirodnim i udobnim materijalima, Ciciban pomaže da prvi i još nesigurni koraci postanu sigurni i pouzdani. Cipelice Ciciban su, zahvaljujući stalnoj brizi za zdrav razvoj dječjeg stopala, postale sinonim za „onu pravu“ dječju cipelu od prvih koraka djeteta. 

Kada dijete preraste broj cipele veličine 35, Ciciban nudi svoje modele The Next koji su namijenjeni svima koji žele nositi udobnu i kvalitetnu obuću iz Cicibanove radionice

Ciciban

Ciciban