Kažete proljeće, a dok ovo pišem mi smo na laganih 7 stupnjeva.  U biti, slobodno smanjite za još 3 stupnja jer kad smo moja fotografkinja Vivi i ja radile na novim materijalima, vani je derala "marčanska bura". A mi radimo kombinaciju bez kaputa. Jer proljeće je, zar ne?!

Pitanje koje se nametnulo je kako snimiti proljetni outfit i pritom se ne smrznuti? Srećom, jocker Vivi u svom studiju ima pravu proljetnu bajku. Zaključak je - ostajemo u studiju. Toplo nam je, smijemo se i veselimo novim fotkama koje, prema našem stručnom viđenju, zaslužuju naslovnice modnih žurnala. :)
 

Sako, 1.190 kn. Hlače, 699 kn. Košulja, 429 kn sve VARTEKS. Cipele. 730 kn ALDO. Torba, 450 kn ALDO.

No da ne duljim previše… moj ovotjedni izbor je poslovni look.
U takav se look odlično uklapaju “oversized" poslovne hlače, novi street style trend koji ćete poželjeti u svom ormaru, kao i lanene košulje.


Sako, 1.190 kn. Hlače, 699 kn. Košulja, 429 kn sve VARTEKS. Cipele. 730 kn ALDO. Torba, 1.160 kn FASHIN&FRIENDS.


No jedan od najpopularnijih lanenih modnih favorita svakako je odijelo od lana. Jedno takvo odijelo u svojoj je novoj kolekciji izbacila hrvatska modna kuća Varteks. Varteks tako prati sve aktualne modne trendove, a pritom ne odstupa od kvalitete. Zato sam odjeću za ovotjednu inspiraciju pronašla baš u Varteksu, uz parolu #kupujmohrvatsko.


Cipele. 730 kn ALDO. Torba, 1.160 kn FASHIN&FRIENDS.

Cipele. 730 kn ALDO. Torba (lila), 1.160 kn FASHIN&FRIENDS.  Torba (bijela), 1.160 kn FASHIN&FRIENDS.


Ostali detalji mog poslovnog looka su moderne crne salonke na višu petu i bijela ili lila torbica kao kontrast cijeloj kombinaciji. Uz jedno ovakvo odijelo i malo mašte prilikom odabira modnih dodataka, krenite put svog ureda.

Vaša poslovna suradnica,
E.G. Eki

P.S. Sljedeći put snimamo vani! Proljeće je, zar ne?


Foto: Viviana Lokmer Šulina, LaVie studio