Slojevito odijevanje jedan je od glavnih modnih aduta, pa tako i ove jeseni. Osim što je praktično, odijevanje u nekoliko slojeva može biti vrlo kreativno, posebno ako se želite poigrati s različitim materijalima, teksturama, uzorcima i tonovima.

Tako iz casual ili dnevne odjevne kombinacije, uz samo par modnih dodataka, poput elegantnog nakita, gležnjača s visokom potpeticom ili šik torbice, možete dobiti vrlo zanimljiv i elegantan večernji outfit.
U modi su prozirne košulje od tila, odnosno bluze u jarkim bojama.
Jesenske kolekcije naglasak stavljaju na duge suknje ili hlače zvonastog kroja. Iako modni trendovi za kraj ljeta preporučuju bež boje, ja sam se suprotstavila i odabrala jarke boje.

Bluza, 249,90 kn. Suknja, 199,90 kn. Torba, 249,90 kn. Gležnjače, 449,90 kn. Narukvica, 49,90 kn. Ogrlica, 9,90 kn. Sve RESERVED

Nadodala sam dosta imitacije zlatnog nakita, koji u trenu mogu oplemeniti i najjednostavniji stajling. Također, u današnje dvije varijante koristila sam gležnjače. Upravo te niske čizmice su must-have kolekcije jesen-zima.

Haljina, 399,90 kn. Gležnjače, 299,90 kn. Torba, 99,90 kn. Ogrlica, 9,90 kn. Sve RESERVED


Kad govorimo o modnim brendovima, da li vi gledate gdje je proizvedena roba? Začuđujuće puno puta, iako je roba iz Španjolske ili Italije, uvijek znam pročitati made in China ili Turska. Mislim da je od svega najvažnija kvaliteta.

Bluza, 249,90 kn. Suknja, 199,90 kn. Torba, 249,90 kn. Narukvica, 49,90 kn. Sve RESERVED

A sad ću vam za kraj ispričati jednu zgodu ovog ljeta, baš vezanu uz proizvodnju. Dakle, već sam vam pisala o mojoj ljetnoj avanturi brodicom po Jadranu, pa da nastavimo.
Sigurno znate, ili ste se i vi isto tako ljeti okušali u raznim igricama da se što bolje zabavite. Tako smo se moji prijatelji i ja odlučili za igračke na vodu.
Uputili smo se u obližnje mjesto, na štandove koji nude razne pištolje i ine prskalice na vodu. Naišli smo na prave bombere s velikim rezervoarima u koje stane puno morske vode kako bi se mogli što bolje zabaviti. I tu krene priča moje drage prijateljice doktorke, s pitanjem trgovcu: „Da li ove igračke vrijede?“
Trgovac se nije dao smesti, te joj je ljubazno odgovorio: „Sve ti je to made in China. Znaš da onda vrijedi. Ko da si ti kad bila u Kini, pa znaš“, završio je prodavač, ni ne znajući što je upravo izustio jer smo mi svi prasnuli u smijeh.
Naime, nama je u ušima odzvanjalo ono: „ NE TI SI BIO“, jer znamo da je doktorka vezana s Kinom i u više navrata je boravila u Kini.
Zato nikada ne pitaj od kud je roba, nikada ne znaš što ti se smiješi.
Izaberi ono što ti se sviđa i budi svoj.
Do čitanja, uvijek drugačija, vaša Eki.

Bluza, 249,90 kn. Suknja, 199,90 kn. Torba, 249,90 kn. Narukvica, 49,90 kn. Sve RESERVED
Suknja, 199,90 kn. Gležnjače, 449,90 kn. Sve RESERVED
Haljina, 399,90 kn. Torba, 99,90 kn. Ogrlica, 9,90 kn. Sve RESERVED
Haljina, 399,90 kn. Gležnjače, 299,90 kn. Sve RESERVED

Foto: Viviana Lokmer Sulina