Osma poslovnica Shoetiquea otvorena je u Tower Centru Rijeka. Sportski luksuz, uz prepoznatljiv interijer koji odiše elegancijom i jedinstvenošću, privukao je brojne poznate, a otvorenje je uz dobru atmosferu i brojne osobe iz javnog i sportskog života, pratila odlična glazba, hrana i piće dobrodošlice. 

Shoetique trgovinu posjetili su brojni poznati

Shoetique nudi velik broj popularnih brendova

Shoetique trgovina, na drugom katu Tower Centera Rijeka

Igrački NK Rijeka, Radomir Đalović, Niko Janković, Toni Fruk te trener NK Rijeka, Željko Sopić nisu krili oduševljenje što je u njihov grad konačno stigao brend nogometne modne ikone Cruyff.  Kažu kako sad znaju gdje će ubuduće shoppingirati, te kako sljedeći put dovode i ostatak momčadi koji jučer nije mogao doći zbog drugih obveza ili ozljeda kao što je reprezentativac Marko Pjaca.

Elvis Brajković, legendarni hrvatski nogometaš

Hrvoje Smolčić, nogometaš NK Rijeke

Niko Janković, nogometaš NK Rijeke

Shoetique je poznati brend sportske luksuzne odjeće koji uskoro puni okruglih 10 godina od svog prvog otvorenja dućana u poznatoj zagrebačkoj Masarykovoj ulici. Jedna od najvećih posebnosti ovog brenda je višegodišnja suradnja s nizozemskim brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff. Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.

Brandovi u ponudi: Cruyff, Mercer, Ghoud, Off The Pitch, L’ascolana, Benjamin Berner, I Clip, Jason  Markk, 47, Goorin Bros te mnogi drugi. 

Nogometašima, za koje je opće poznato da su jedni od glavnih ambasadora ovog brenda, pridružile su se i druge javne osobe koje su svojim dolaskom podržali otvorenje novog dućana u Rijeci. 

Shoetique je posjetio i popularni pjevač Damir Keđo

Iva Matovina, influencerica

 TikToker Ivan Tokić i novinarka Isabella Ban

Uvijek veseo Antonio Krištofić

Riječanke i Riječani, ovaj vikend idealna je prilika da si sportski luksuz priuštite uz 30% popusta povodom Black Friday akcije. Pronađite  Shoetique trgovinu na drugom katu Tower Centra Rijeka.