Od danas je Tower Center Rijeka bogatiji za još jednu odličnu shopping destinaciju, riječ je o DOTA trgovini čiji proizvodi uljepšavaju stotine tisuća domova i poslovnih prostora unutar i izvan Hrvatske.

Zavirili smo u novootvorenu trgovinu Dota na 4. katu Tower Centera Rijeka i oduševili se inovativnim proizvodima za spavaću sobu, kuhinju, dnevnu sobu, kupaonicuproizvode za kvalitetno provedeno slobodno vrijeme.

Nude veliki izbor posteljina za hotele, apartmane, brodove, a možete pronaći i posebno luksuznu posteljinu koju je moguće naručiti u svim nestandardnim mjerama kao i u svim standardnim dimenzijama. Dio ponude su i razni popluni, jastuci, štep navlake za jastuke i štep deke.

Za dekoraciju unutarnjih prostora, ali i vanjskih prostora te vrtnog namještaja tu je širok izbor materijala i dezena za šivanje jastučnica, zavjesa, dekora, navlaka za ležaljke i sl. U mogućnosti su sve šivati prema željenim mjerama, a ako je potrebno, osigurati bonogracije i montažu prema željama i postojećem prostoru klijenta.

Također, u ponudi je i širok izbor visokokvalitetnih materijala za stolnjake (čak i za vanjske objekte) koji su iznimno otporni na pranje i peglanje na visokim temperaturama. Također, vrlo su izdržljivi te imaju mogućnost kloriranja i profesionalnog čišćenja. 

Ljubazno osoblje može svaku vašu ideju provesti u djelo ili pomoći pri odabiru i osmišljavanju materijala i uređenja prostora.

Foto: Tower Center Rijeka